Hírek
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 13., 22:21
Hírek,celebPákozdon is feltűnt Harrison Ford!!!Egy ideje nem telik el nap, hogy ne posztolna valaki a Facebook falára egy fotót Harrison Forddal. Tekintettel arra, hogy jó pár évig Pesten éltem, ezek a fotók hozzám is eljutottak a közösségi oldalon, most azonban nem pesti, hanem pákozdi kapcsolataimnak hála jött velem szembe Han Solo megformálój...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 13., 19:36
Hírek,Ti küldtétekSzivárvánnyal érkezett az eső FehérvárraA Vörösmarty Rádió egyik hallgatója küldte a fotót. Ő így látta az eső megérkeztét.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 13., 17:30
HírekBezárják a bicskei menekülttábortDecember végén bezárják a bicskei menekülttábort.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 13., 16:29
HírekA mostani hőség még nem a vénasszonyok nyaraAz elmúlt hetekben az átlagoshoz képest magasabb volt a hőmérséklet. Szeptember közepén még mindig tart a kánikula, azonban ez még nem a vénasszonyok nyara. A napokban többször is 30 Celsius fokig kúszott a hőmérő higanyszála.
2016. 09. 12., 21:00HírekbalesetBaleset történt az M7-esen FehérvárnálEgy mikrobusz és egy terepjáró ütközött össze az M7-es autópályán Székesfehérvárnál, a 62-es út csomópontjának közelében.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 12., 19:45
Hírek,munkaMiért nem ilyen minden magyar álláshirdetés?Tegnap az egyik székesfehérvári Lidlben jártam és ahogy beléptem az ajtón, a képen látható álláshirdetés fogadott. Nem csak engem, hanem mindenkit, aki betér az üzletbe. Bruttó 331.856 forintért keresnek boltvezető-helyettest és a fizetésen kívül valamennyi további juttatást is tételesen felsorolják...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 12., 18:05
Hírek,EmlékezésAmikor Csoóri Sándor Fehérváron járt...Merthogy volt ilyen is. Nyilván nem is egyszer. Elvégre mégiscsak zámolyi születésű a Kossuth-díjas költő, a Nemzet Művésze. Csoóri Sándor 87 évesen hunyt el.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 12., 15:16
BűnügymigrációLetartóztattak egy migránst Székesfehérváron, mert erőszakoskodott egy kislánnyalKislánnyal erőszakosodott egy migráns Bicskén az elmúlt héten.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,bíróságBíróság előtt a férfit, aki egy székesfehérvári parkban önkielégítést végzettA férfit korábban szexuális bűncselekmény miatt már többször elítélték.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,autós üldözésŐrült autós üldözés volt Fejérben, a sofőr még a ruháját is a rendőrökre dobta száguldás közbenA sofőr mindent és mindenkit kikerült, végül egy udvaron hagyta a kocsiját, majd elszaladt. Kiderült, hogy már fél éve eltiltották a vezetéstől, most börtönbe kerülhet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bűnügy,csalásKamuhirdetésekkel vert át közel 50 embert egy székesfehérvári nőOlyan eszközöket és használati tárgyakat árult, amelyek nem is voltak a tulajdonában.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 12., 14:00
Hírek,gyászElhunyt Csoóri Sándor, zámolyi születésű költő, íróÉletének 87. évében meghalt Csoóri Sándor kétszeres Kossuth-díjas költő, író, a nemzet művésze.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 12., 11:56
Hírek,energiaSzékesfehérvár különös energiáinak titka avagy Ley-vonalak Fejér megyében Az erő legyen veled - hangzik a jól ismert mondat a jól ismert filmből. De vajon valóságban is létezik egy mindent átfogó energia? Őseink, valamint egyes mai elméletek szerint igen, és a Földet idegrendszerként behálózzák az energia-vonalak. Ezek bizony Fejér megyét sem kerülik el és különös energiá...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 12., 08:45
Hírek,reggelTraffipax, időjárás, hírek - Kezdd a hetet túlélőcsomagunkkalMa összeszedtünk minden fontos információt, ami nélkülözhetetlen egy kellemes hétfő eltöltéséhez. Kezdd velünk a hetet!
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 09., 19:10
Bűnügy,terrorLetartóztattak két férfit, akik az Iszlám Államhoz akartak csatlakozni Előzetes letartóztatásba helyeztek két férfit a Székesfehérvári Járásbíróság terrorcselekmény előkészülete bűntett gyanúja miatt.
2016. 09. 09., 03:22Hírek,reggelTraffipax, időjárás, hírek - Pénteki túlélőcsomagunk megérkezettMa is megtalálható nálunk az összes fontos információ, ami segíthet túlélni a hét utolsó dolgos napját.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 08., 16:25
Hírek,hétvégeFehérvári programok a hétvégére: Lecsófesztivál, Börgöndi Repülőnap és Magyar Népdal NapjaVéglegesen elkezdődött az ősz, immáron a második hétvégéjébe léptünk. Erről azonban úgy tűnik, az időjárás elfeledkezik, és derült idővel, kánikulával folytatja a dorbézolást. A fehérvári (és környékbeli) programokat így nem fogja megzavarni semmi: a Lecsófesztivál, a Börgöndi Repülőnapok, a Magyar ...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 08., 16:00
Hírek,interjúKovács Szilvia: a hajam már nő!Egy étteremben társalogtunk kolléganőmmel egy kávé mellett, hogy ne zavarhasson senki. Hogy csak rá figyelhessek. Szilvi nyitott lelkű és szívű – azt hiszem, kitárta mindkét kaput.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 08., 04:02
Hírek,Facebookról vett történetekMától újra egyedül Youtube-ozok - Egy kényszer szülte különös barátság történeteAz ember csak jár, kel, úgy a való világban, ahogy az interneten. Néha pedig belebotlik érdekes, tanulságos, különös vagy egyszerűen csak jó történetekbe, amik az ismerőseivel vagy azoknak az ismerőseivel esnek meg. Az fmc.hu szerkesztői pedig újságírók volnának (vagy mi), és simán lehajolnak a témá...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 08., 02:52
Hírek,reggelTraffipax, időjárás, hírek - Csütörtöki túlélőcsomagunk megérkezettKezdd a reggelt az FMC.hu-val, hogy minden hasznos információt megtudj a napról!
Közlekedés
Még több cikk
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,programA fehérvári gyerekeket ismeretterjesztő és játékos programok várták: május 11. a Közlekedési Kultúra NapjaA kicsik a közlekedésbiztonsággal ismerkedhettek: ismeretterjesztő, figyelemfelhívó eseményre várta a legkisebbeket az önkormányzat, a Közlekedéstudományi Egyesület Fejér Vármegyei szervezete, valamint a Székesfehérvári Rendőrkapitányság szervezésében a Németh László Általános Iskola előtt.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,M7-es autópályaTöbb mint 4 kilométeres torlódás van az M7-esen Velencénél Az Útinform tájékoztatása szerint karbantartási munkát végeznek.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közlekedés,Budai útPéntek délutánra végeznek a csőtörés utáni javítással a Budai útonA tervezett keddi átadás helyett várhatóan május 10-én, pénteken 13 óra után használhatják ismét az autósok a Budai útnak a József Attila utca – Kégl György utca közötti, Piac tér felé vezető szakaszát.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 07., 15:30
Hírek,emlék 64 év után végleg bezárt a Kossuth utcai fényképészetZárt ajtó, üres kirakatok, ez a szomorú látvány fogadja ma a vendégeket, az egykor pezsgő, Kossuth utcai műterem előtt. Végleg bezárt ugyanis a korábban itt működő fényképészet.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 07., 14:09
Hírek,TrendSzőrös vagy csupasz? Álomférfiak mellszőrzete a '60-as évektől napjainkigA szőrös mellkast, más néven a szerelempázsitot szereted, vagy inkább lecsupaszítanád a pasit, úgy modern módra? Esetleg csak kicsit legyen szőrös, mint amikor kevés csípőssel kéred a gyrost? Nézzük, hogyan változott a mellszőrzet trend az elmúlt évtizedekben és mi is a mai álláspont a témával kapc...
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 07., 11:15
Hírek,gyerekEgy seregélyesi kislány az ország második legszebb gyerekeSeregélyes mindössze 16 kilométerre van Székesfehérvártól. A 4700 főt számláló településen lakik a hatéves Minárik Dorina, Magyarország második legszebb kislánya. Édesanyjával, Minárikné Pavelka Tímeával beszélgettünk a gyerekszépségversenyekről és Dorina sikereiről.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2016. 09. 07., 08:50
Hírek,reggelTraffipax, hírek, időjárás - Érkezik szerdai túlélőcsomagunkMa is összegyűjtöttünk minden szükséges információt ahhoz, hogy jól induljon a nap. Lássuk, mi várható ma.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Új parkoló a vasútállomásnál, pünkösdkor mesélnek a kiskertek, elballagtak a végzősök, negyedszer az elitben a hokisok. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. május 9-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődhet a Vasvári felújítása, gyerekparadicsom épült Maroshegyen, ókori forgatag Gorsiumban és másodszor is ezüstöt ünnepeltek a röplabdások. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, május 2-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Virágóra ötezer virágból, halünnep Palotavárosban, véget értek a Diáknapok, nagyot mentett a MÁV Előre. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 25-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Székesfehérvár polgármestere bemutatta a Fidesz helyi jelöltjeit a közelgő önkormányzati választásokra, fennállásának nyolcvanötödik évfordulóját ünnepelte a Széchenyi technikum az Alba Arénában, idén április huszonkilencedike és május harmadika között lesz a beiratkozás az önkormányzati bölcsődékbe...