Hírek
2024. 04. 15., 16:10Időjárás,jégesőVillámlás, erős szél és jégeső miatt adtak ki figyelmeztetést FejérreÓrákon belül megérkezik a hidegfront, ami véget vet a nyárias időnek. Kedden akár 15 fokkal is hűvösebb lehet, mint az elmúlt napokban.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 15., 15:21
Hírek,megemlékezés30 éves a német-magyar hadisírokról szóló megállapodás11 német és 11 helyi honvéd közel két héten keresztül dolgozott közösen a Szentlélek katonatemető felújításán. A közös munkát szombat délelőtt a magyar és a német kormány között létrejött, hadisírokról szóló megállapodás aláírásának 30. évfordulójára történő megemlékezéssel zárták.
2024. 04. 15., 14:41Hírek,üzemanyagEzt a hetet sem ússzuk meg üzemanyag-drágulás nélkülA szakportál szerint a szombati iráni légitámadás hatását a hazai benzinkutakon is meg fogjuk érezni.
2024. 04. 15., 12:56Hírek,béremelésÖnkormányzati béremeléseket jelentett be Cser-Palkovics AndrásA kulturális intézmények dolgozói határozott idejű béremelést kapnak egyelőre az év végéig. Ha a város gazdasági helyzete engedi, akkor az önkormányzat jövőre is fenn fogja tartani a juttatásokat.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 15., 11:59
Hírek,albérletMár 176-180 ezer forintba kerül egy átlagos albérlet SzékesfehérváronA fővárosban majdnem 100 ezer forinttal kell többet fizetni az albérletekért. A legdrágább vidéki város Debrecen, ahol átlagosan 220 ezer forintot kérnek egy lakásért havonta.
2024. 04. 15., 09:54Hírek,áramszünetMinden nap lesz áramszünet valamelyik fehérvári utcában a hétenAz E.ON tájékoztatása szerint április 15. és 19. között áramszünetre kell számítani Székesfehérvár több utcájában.
2024. 04. 15., 08:00Közlekedés,lezárásSávzárás lesz az M1-M7-es autópálya közös szakaszán keddenKedd reggeltől délutánig egy sávon haladhat a forgalom Budaörsnél, Győr irányába.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 14., 23:04
Sport,kézilabdaJapán legyőzésével kijutott az olimpiára a magyar női kézilabda-válogatott!Nem remegtek meg a magyar kezek, végig vezetve sima és megérdemelt sikert aratott nemzeti együttesünk a zárómeccsen, így a férfiak mellett a kézis hölgyek is ott lesznek a párizsi olimpián!
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,egészségügyIngyen átképeztetheti magát Fehérváron az, aki az egészségügyben dolgoznaAz érdeklődő felnőtteknek nyílt napot is szervez a székesfehérvári kórház.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,SzékesfehérvárFehérvár gazdaságát a Covid sem tudta megrogyasztani, érdekes kutatás látott napvilágotA koronavírus-járvány hatását vizsgálták a magyarországi funkcionális várostérségekben a munkanélküliség, a vendégéjszakák, a múzeumlátogatások, a halálozások és a gazdasági erő tekintetében.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Gazdaság,üzemanyagTovább csökken az üzemanyagok ára szerdánAz egyik üzemanyagtípus 5, a másik 4 forinttal lesz olcsóbb a hét közepétől.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 14., 22:25
Sport,röplabdaEgyenlített a MÁV Előre a bronzmeccsenKomoly csata volt a VOK-ban vasárnap, de a hazai lányok ezúttal végig jól koncentráltak és behúzták a kulcsfontosságú találkozót.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 14., 20:00
Hírek,időjárásHidegfront vet véget az áprilisi nyárnakA jövő hét első napján még akár 31 Celsius-fok is lehet a Dél-Alföldön, majd beborul az ég, és többfelé kell esőre, akár zivatarra is készülni - derül ki a HungaroMet Zrt. országos, középtávú előrejelzéséből, amelyet vasárnap juttattak el az MTI-hez.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 14., 16:15
Sport,SzékesfehérvárARAK AKTIV - mindent beleadtak a kisiskolásokFutottak, kúsztak és másztak, ugrottak meg persze dobtak is azok a kisiskolások, akik részt vettek az ARÉV Sportcsarnokban megrendezett ARAK AKTIV gálán. A sportegyesület huszadik alkalommal rendezte meg versenysorozatát az általános iskolák alsó tagozatos diákjainak.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 14., 07:39
Sport,kosárlabdaSimán nyert az Alba a bajnoki negyeddöntő első meccsénA székesfehérvári férfi kosarasok szombat este erőt demonstráltak, főleg a találkozó második felében kiválóan játszottak az SKC ellen.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 14., 07:22
Sport,labdarúgásVidi bravúr Pakson, emberhátrányban!Csongvai buta szabálytalansága miatt a teljes - 56 percig tartó - második félidőt emberhátrányban töltötte a piros-kék együttes, ám így sem tört meg és nagyon fontos sikert aratott, idegenben.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 13., 21:35
Gazdaság,fejlesztésÚj felületkezelő üzemet avattak - hatékonyabb technológiát alkalmaz az Alba-Kor Kft.Hatékonyabb technológiai rendszer kialakítása és bővítése valósulhat meg az által, hogy elkészült a székesfehérvári Alba-Kor Kft. új felületkezelő üzeme. A "Zöld Nemzeti Bajnokok" telephely- és technológia fejlesztésének eredményeként megvalósult csarnokot csütörtök délelőtt adták át.
2024. 04. 13., 18:58Hírek,balesetNégy autó karambolozott SzékesfehérváronA tűzoltók megkezdték a munkálatokat.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 13., 18:30
Sport,küzdősportSeres Ferenc - 50 felett is a szőnyegen, a Szondi "Kicsije" minden világversenyen dobogóra állhatott!Tiszakécskéről indult ikertestvérével, 1980-ban 35 évesen lett olimpiai bronzérmes az 51 éves koráig aktív pehelysúlyú (48 kg-ban érte el sikereit) birkózólegenda, Seres Ferenc. Ő és pályafutása áll a székesfehérvári és környékbeli sportikonokat bemutató sorozatunk heti epizódjának fókuszában.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 13., 15:57
Gazdaság,állásAhol a kereslet és a kínálat találkozik - harmadszor rendezték meg az Alba Regia ÁllásbörzétTöbbek között iparvállalatok, kereskedelmi szolgáltatók és közlekedési társaságok jelentek meg a seregszemlén, de voltak munkaerő-közvetítők is.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,politikaFolytatódik a nyilvántartásba vétel – ismét ülésezett a Helyi Választási BizottságA keddi nyilvántartásba vétel után csütörtök délelőtt folytatta munkáját ebben a tekintetben a Helyi Választási Bizottság. Az ülésen ezúttal három fő nyilvántartásba vételi kérelmét rögzítették.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,környezettudatosságÜltessünk, hogy élhessünk! - Polgárdiban folytatódott a faültetési programÜltessünk, hogy élhessünk! címmel programot indított a Kereszténydemokrata Néppárt. A teremtett világ védelméért életre hívott faültetési kampány hosszútávú gondolkodást jelent a KDNP részéről.
Fehérvár Médiacentrum fotója
Közélet,március 15.Cser-Palkovics András: a márciusi ifjak tetteire a magyar lelki erő örök forrásaként tekintünkA hagyományokhoz hűen idén is diákok műsorával emlékezett meg az 1848/49-es forradalom és szabadságharc március 15-i eseményeiről Székesfehérvár, majd a Városház téren hangozott el Cser-Palkovics András polgármester és Molnár Krisztián, a Fejér Vármegyei Közgyűlés elnökének ünnepi beszéde.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 13., 15:45
Hírek,szociális intézményekAz önkormányzat is segíti a szociális szektort - munkacsoport dolgozta ki a javaslatokatA gyermekvédelmi szakellátás és a szociális támogatási rendszer hatékonyabbá tétele volt a témája annak a sajtótájékoztatónak, amelyet az Alba Bástya Család- és Gyermekjóléti Központban tartottak péntek délután.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 13., 14:01
Hírek,gazdaságMegtartotta éves gyűlését a VOSZA Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének Fejér vármegyei szervezete a Mercure Székesfehérvár Magyar Királyban tartotta éves gyűlését és vállalkozói fórumát. A VOSZ elsődleges célja és küldetése a magyar vállalkozások működésének támogatása.
2024. 04. 13., 13:50HírekbalesetHalálos légibaleset történt RáckeresztúrnálA rendőrség megkezdte a helyszínelést.
Fehérvár Médiacentrum fotója
2024. 04. 12., 15:47
Közlekedés,vonatKarbantartás lesz a Déli pályaudvaron a hétvégén, székesfehérvári vonatközlekedést is érinti a korlátozásÁprilis 13-án és 14-én a Déli pályaudvar nem indít és nem fogad vonatokat, de a változás érint néhány péntek esti és hétfő hajnali vonatot is.
Legnépszerűbb
FehérVár hetilap
Összes újság
Fehérvár Médiacentrum fotója

Új parkoló a vasútállomásnál, pünkösdkor mesélnek a kiskertek, elballagtak a végzősök, negyedszer az elitben a hokisok. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. május 9-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Kezdődhet a Vasvári felújítása, gyerekparadicsom épült Maroshegyen, ókori forgatag Gorsiumban és másodszor is ezüstöt ünnepeltek a röplabdások. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, május 2-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Virágóra ötezer virágból, halünnep Palotavárosban, véget értek a Diáknapok, nagyot mentett a MÁV Előre. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 25-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Emléktáblát avattak Klebelsberg Kuno emlékére, száznegyven éves az Árpád technikum, megújult a baptista imaház és tematikus tanösvényt alakítanak ki a Rác-bányánál. Többek között ezekről a témákról olvashattok aktuális, április 18-i lapszámunkban. Jó olvasást kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Együttműködés született a fehérvári fiatalokért, elindult a Közös ügyünk a zöldenergia elnevezésű konzultáció és sztárigazolás a Volánnál. Mindezek mellett több fontos, helyi információt találtok a 2024. április 11-én megjelent lapszámunkban. Kellemes időtöltést kívánunk!

Fehérvár Médiacentrum fotója

Székesfehérvár polgármestere bemutatta a Fidesz helyi jelöltjeit a közelgő önkormányzati választásokra, fennállásának nyolcvanötödik évfordulóját ünnepelte a Széchenyi technikum az Alba Arénában, idén április huszonkilencedike és május harmadika között lesz a beiratkozás az önkormányzati bölcsődékbe...