Megtartotta éves gyűlését a VOSZ
Fehérvár Médiacentrum fotója
Halász István
Megtartotta éves gyűlését a VOSZ

A Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének Fejér vármegyei szervezete a Mercure Székesfehérvár Magyar Királyban tartotta éves gyűlését és vállalkozói fórumát. A VOSZ elsődleges célja és küldetése a magyar vállalkozások működésének támogatása.

Megtartotta éves beszámoló gyűlését és vállalkozói fórumát a VOSZ - Vállalkozók és Munkáltatók Országos Szövetségének vármegyei szervezete a Mercure Székesfehérvár Magyar Királyban. A találkozón a VOSZ tájékoztatást adott a szövetség munkásságáról, valamint a Fejér vármegyei szervezetek összefoglalást adtak a tavalyi évi során végzett munkájukról. Az esemény részt vett Cser-Palkovics András polgármester is, aki kiemelte, a vállalkozások fejlődése nélkül a város maga se tud fejlődni.

A VOSZ egy több mint 30 éve alapított szervezet, amelynek elsődleges célja és küldetése a magyar vállalkozások működésének támogatása.

Eppel János, a VOSZ elnöke elmondta rövidesen Székesfehérváron nyitják meg a VOSZ kiemelt irodáját, ahol egyre bővülő szolgáltatásokkal szeretnék a vármegyei vállalkozókat segíteni.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek