5 évnél régebbi cikk

Ez lesz a szandáldivat 2019 nyarán
Fehérvár Médiacentrum fotója
harpersbazaar.com
Ez lesz a szandáldivat 2019 nyarán

Hetek kérdése, és előkerülnek a nyitott lábbelik. Ideje feltérképezni, milyenek is lesznek a legtrendibb szandálok ezen a nyáron. Bár nem biztos, hogy az összes fazont hétköznapi viselésre találták ki, azért ihletet meríthetünk belőle.

Bokapántok

A legkülönfélébb színekhez, formákhoz és anyagokhoz párosítják a tervezők idén a bokapántot a lábbeliken. Nem csak kényelmes, de természetes és nőies hatású is egyben ez a viselet, így biztosan mindenki megtalálhatja belőle a kedvére valót. 

Vakító színek

Ezekre a szandálokra szinte csak napszemüvegben lehet ránézni, olyan merész színben ragyognak. A nap vakító nyári sugarait idéző sárga árnyalat rendkívül népszerű lesz idén nyáron. Csak vigyázzunk, hogy meg ne csípje a lábunkat egy méhecske!

Rojtok és bojtok

Valószínűleg nem a tengerpart homokjában való hosszas sétára találták ki ezeket a fazonokat, ám egy városi estén, mondjuk egy randira tökéletesek. Egészen biztos, hogy egy ilyen lábbeliben egyediek és stílusosak is leszünk, ha megtaláljuk a személyiségünknek megfelelő darabot. 

Lapos talpak a kényelem kedvelőinek

A sportosabb és az elegánsabb nyári lábbelik között is megtalálhatjuk idén a lapos talpú változatokat. Szerencsére, mert nem mindenki tudja elképzelni, hogy a nagy melegben (vagy bármikor máskor) egész nap magas sarkakon rohangáljon. A bokapánt itt is játszik, a lényeg azonban: lapos, laposabb, még laposabb... akár már szinte láthatatlan. 

Állatmintás elegancia

Leginkább esti, elegáns eseményekre tudjuk elképzelni ezeket a zárt orrú darabokat. Állatmintákból pedig úgy tűnik, minden jöhet idén nyáron, az izgalmas kígyótól a... meddig is? Boci vagy dalmata, a középső mintáról mi bevalljuk, nem tudtuk eldönteni, hogy mi is.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek