2 évnél régebbi cikk

8 halálos áldozata van M7-esen történt buszbalesetnek
·Közlekedésbuszbaleset·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
MTI/Mihádák Zoltán
8 halálos áldozata van M7-esen történt buszbalesetnek
·Közlekedésbuszbaleset·Utolsó frissítés: undefined

Újabb részletek derültek ki a buszbaleset kapcsán. A halálos tömegszerencsétlenségben 8-an vesztették életüket, 2 utas súlyosan 46 személy pedig könnyebben megsérült. Továbbra is teljes útlezárás van érvényben az M7-es autópályán, Szabadbattyánnál.

A baleset  4 óra 55 perckor az M7-es autópálya 70-es kilométerszelvényében, a Budapest felé vezető oldalon, Szabadbattyán térségében történt. A police.hu azt írja, hogy  ahol egy magyar honosságú, utasokat szállító autóbusz – eddig ismeretlen körülmények között – az oldalára borult.

Kapcsolódó
Videón hogyan dolgoznak a tűzoltók a szabadbattyáni halálos buszbalesetnél

8 ember a helyszínen az életét veszítette abban a buszbalesetben, ami hajnalban történt az M7-es autópályán Szabadbattyánnál.

8 ember a helyszínen az életét vesztette, 2-en súlyosan és 46 könnyebben sérültek meg. Jelenleg is folyamatban van az ellátásuk és a kórházba szállításuk.  

Halálos tömegszerencsétlenség az M7-es autópályán

Zsiday Ádám

Nem hivatalos információk alapján az fmc.hu úgy tudja, hogy külföldi nyaralásról szállította haza az utasokat a busz. Ezt eddig nem erősítették meg a hatóságok.

Kapcsolódó
Halálos buszbaleset: a fehérvári kórházban is ápolnak sérülteket, az önkormányzat is segít

A szabadbattyáni buszbaleset 20 sérültjét ápolják a fehérvári Szent György Kórházban, akiknek az ellátása folyamatos. A tragédia kapcsán Cser-Palkovics András közösségi oldalán együttérzését fejezte ki és felajánlotta a város segítségét.

A helyszíni szemlét és a műszaki mentést a rendőrök megkezdték.Továbbra is teljes útlezárás van a helyszínen.  A szabadbattyáni lehajtónál terelik le a forgalmat az autópályáról, visszatérni a következő felhajtónál tudnak az autósok, a 63-as számú főútról.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók