1 évnél régebbi cikk

Egy hétvégi házba bármikor visszavonulhatunk
·Életmódszabadidő·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
e-kert.hu
Egy hétvégi házba bármikor visszavonulhatunk
·Életmódszabadidő·Utolsó frissítés: undefined

A kertes házban élők kevésbé érzékelik annak szükségességét, hogy a családi házukból elvonuljanak egy telekre, egy másik településen található faházba, de akik társasházban, lakásokban élnek, nem kérdés, hogy számukra mennyire létfontosságú, hogy időnként kiszakadjanak a zsúfolt nagyvárosi létből.

Ugyanakkor a családi házban élők is szeretnének néha otthonuktól távolabb eső helyeken pihenni, kikapcsolódni. Vannak, akik kertészkedni szeretnek, és ezt lakóhelyükön valamiért nem tehetik meg, függetlenül attól, hogy az családi ház vagy tömbház.

Rendeljünk házi készítésű gerendaházat online!

Az e-kert.hu webáruház a hétvégi faházak széles választékát kínálja. Mindegyik faház előre legyártott elemekből áll, hogy Ön könnyen össze tudja szerelni a kiválasztott helyszínen. A szállított csomag a lefóliázott és lapraszerelt elemeken túl tartalmazza a részletes műszaki rajzot, az összes szükséges szereléket, és természetesen az informatív összeszerelési útmutatót.

Mivel ezek készre tervezett gerendaházak, ezért az alaprajzuk adott, viszont vannak olyan elemek, mint például a terasz, amellyel még egyedivé lehet tenni a kialakítást. Vagy bizonyos esetekben az ajtók nyitási oldalát is meg lehet határozni. Az ablakokra pedig spaletta felszerelését is lehet kérni. Egyes helyiségek funkcióját is Ön határozhatja meg, például egy kisebb helyiség lehet akár szerszámtároló is.

Az e-kert.hu egy olyan webáruház, ahol lehetőség van arra, hogy ne csak az online felületen ismerkedjünk meg a céggel, hanem a tapasztalt munkatársaik személyes segítségét is kérhetjük, akár tanácsadásra, akár fizikai munka igénybevételére van szükség.

Egy saját építésű gerendaház előnyei

Egy hétvégi ház funkciója igen széles körű lehet. Azontúl, hogy a passzív vagy aktív kikapcsolódásra a legjobb lehetőséget biztosítja, kiélhetjük azon vágyainkat, hogy végre valamilyen hobbinknak szenteljük a szabadidőnket. Ez lehet valamilyen kézimunkázás vagy barkácsolás, fúrás, faragás vagy veteményezés.

Az elmúlt években történtek hatására sokan költöznek vissza vidékre, vagy pedig vesznek egy hétvégi házat, hogy minél több időt tudjanak a természet közelségében feltöltődni. A horgászat kedvelői építhetik a gerendaházat egy tópart mellé. Az ország bővelkedik a szebbnél szebb helyekben, ahol vásárolhatók ingatlanok is.

Azonban tudni kell, hogy ezek a házak nem négy évszakos lakhatásra készültek, nem megfelelő a falak szigetelése, viszont tavasztól őszig kellemes hőmérséklet mellett időzhetünk bennük, akár szálláslehetőséget is biztosítva.

A műszaki segédletek alapján Ön is össze tudja szerelni a házát, de kérheti az e-kert.hu munkatársait a teljes kivitelezési munkálatok megvalósítására, kezdve az alapozási feladatoktól, a festésen át, a bádogozásig. 

Még csak a téli hónapokban vagyunk, de fontos megemlíteni, hogy ha Ön már tavaszra szeretne a hétvégi telkén egy ilyen faházat, akkor azt nagyjából két hónappal előtte meg kell már rendelnie, hogy biztosan gyönyörködhessen a vidéki élet szépségeiben.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek