9 hónapnál régebbi cikk

Hőségriasztás esetén meghosszabbítják a strand nyitvatartását
·Életmódstrand·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Kiss László
Hőségriasztás esetén meghosszabbítják a strand nyitvatartását
·Életmódstrand·Utolsó frissítés: undefined

Reggel 8-tól várja a fürdőzőket a fehérvári strand, a jegyek délután 16 órától kedvezményesek, a nyitvatartás pedig 19 óráig tart. De ha hőségriadó lesz, egy órával tovább lehet úszkálni, a hét elején pont ez történik.

16 óra után minden típusú belépőt féláron biztosít a strandot üzemeltető Városgondnokság, írja a szekesfehervar.hu. A kinti nagymedence befedésére állított télen fűthető, mobil sátor teteje idén is megmaradt, és bár még vannak, akiket ez zavar, más nézet szerint így szellős és jó árnyékod ad a napsütéses forró délutánokon.

A csúszda reggel 9:00 és 18:00 között üzemel,használatáért továbbra sem kell külön fizetni. A felnőtt belépő 2600 forintba, a kedvezményes 2000-be kerül. Családi jegy 8000-ért váltható, csoportos jegy pedig 1600 Ft. A 16 óra után érkezőknél 1300 forint, kedvezményes jegy esetén 1000, családi jegynél 4000 Ft a belépő.

A tájékoztatás szerint ha hőségriasztás lép érvénybe, a strand nyitvatartását egy órával meghosszabbítják, vagyis este nyolcig lehet használni a medencéket. Az biztos, hogy napsütésből és magas hőmérsékletből a következő napokban nem lesz hiány.

Frissítés: a hőségriadót a hét elejére el is rendelték!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek