8 hónapnál régebbi cikk

Jövőre is hordhatjuk az idei szandált
Fehérvár Médiacentrum fotója
pixabay/Leah Kelley
Jövőre is hordhatjuk az idei szandált

Nyáron a legpraktikusabb és legkényelmesebb viselet a szandál, amely szellős, így biztosítja a megfelelő alkalmazkodást az időjáráshoz. A női modellek rendkívül sokféle stílusban, színben és kivitelben kaphatóak. Vannak hétköznapibb darabok, de ugyanúgy megtalálhatók a csinosabb változatok is. 

Ha a nagy melegben egy különleges eseményre vagyunk hivatalosak, akkor sem kell nélkülöznünk a szandál kényelmét, hiszen alkalmi típusok is beszerezhetők. A VIBA cipő webáruház női szandál választékában felfedezhetjük a különféle stílusokat. Minden korosztály megtalálhatja köztük kedvenc új nyári lábbelijét. 

A klasszikus barna

A női szandálok klasszikus változata a barna bőrből készült modell, amely sok csinos hölgy örök kedvence. Megjelenésével szolid eleganciát tükröz, és letisztult stílusérzéket sugároz. Azért is annyira kedvelt, mert szinte bármihez felvehető, illik szinte minden divatirányzathoz, és valamennyi szín a barátja. Szoknyához, rövidnadrághoz és farmerhez is jól mutat, csak meg kell találnunk azt, amelyik számunkra a legoptimálisabb. 

Nemcsak a külső számít, hanem lényeges, hogy maximálisan komfortos is legyen a lábbeli. Főleg, ha egész napos viseletre szánjuk, de rövidebb időre sem árt a tökéletes kényelem. De milyen az ideális darab?

A tökéletes szandál

A kifogástalan modell jó minőségű anyagokból készül, strapabíró és tartós. A remek kialakításnak és tökéletes tervezésnek köszönhetően megfelelően tartja a lábat. Ehhez persze elengedhetetlen az is, hogy a pontos méretet válasszuk, ne legyen se túl nagy, de ne is szorítson. 

A szandálok esetében lehet variálni a talpszélességgel, mivel ahány láb, annyiféle. Valakinek szélesebb a lábfeje, valakinek keskenyebb, úgyhogy hiába egyforma méretű két láb, még nem biztos, hogy jó lesz mindkettőre ugyanaz a lábbeli. Az állítható pántokkal a lábfej adottságaihoz igazítható a szandál, így támogatja a mindent elsöprő kényelmet. 

A sarok típusa és a magassága is változó, mindenki választhat igénye szerint. A kisebb sarokkal rendelkező változatok a legtöbb esetben komfortosabbak, a magasabbak viszont csinosabbak lehetnek. 

Egy szandál több szezonra

Mit tegyünk, ha vége a nyárnak, és szeretnénk viselni kedvenc szandálunkat a következő évben is? Hogyan őrizzük meg a minőségét és a szépségét a szekrényben? Van egy jó hírünk! Ha jó minőségű szandált vásároltunk, akkor nem lesz nehéz dolgunk. 

A bőr szandál következő nyáron is hordható, amennyiben vigyáztunk rá, és a tárolása is szakszerűen történik a hűvösebb évszakok során. Nemcsak megtisztítani szükséges, hanem lényeges az ápolása is, hogy ne keményedjen meg a téli álom idején. 

Először alaposan tisztítsuk meg minden piszoktól, a talpától a pántokig mindenhol, az anyagnak megfelelően. A cipőhöz kaptunk használati utasítást, amit feltétlenül olvassunk el, és annak alapján használjunk ápolószert a felületen. Ezt csak a tökéletes száradás után végezhetjük el. Majd tegyük a dobozába vagy egy tasakba és a száraz, napfénytől védett szekrénybe! Következő évben újra viselhetjük kedvenc modellünket. 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek