4 hónapnál régebbi cikk

Sima MÁV Előre vereség Spanyolországban
Fehérvár Médiacentrum fotója
CEV
Sima MÁV Előre vereség Spanyolországban

A korábbi két körben egyaránt két sima győzelemmel jutott tovább a férfi röplabda Challenge Kupában a nemzetközi újonc fehérvári csapat, ám a nyolcaddöntőben komoly ellenfélre akadt, amely frissebb és gyorsabb volt, megérdemelten jutott előnyhöz.

Lejátszotta első mérkőzését a CEV Challenge Kupa nyolcaddöntőjében a MÁV Előre Foxconn férfi röplabdacsapata. A székesfehérvári együttes a spanyol Pamesa Teruel vendégeként fájóan sima 3-0-ás vereséget szenvedett, így minimális esélye maradt csak a jövő csütörtöki, tatabányai visszavágóra.

Dávid Zoltán alakulata igyekezett, ám a spanyol erősebb, jobb csapat, mindhárom játszmát könnyedén nyerte 25-14-re , 25-18-ra és 25-21-re. Talán, ha még játszanak két szettet, összejöhetett volna egy részsiker. A MÁV Előre részéről a 12 pontos Fazekas bizonyult a legeredményesebbnek.

Abban biztosak lehetünk, hogy bár sok sansza nem maradt a december 21-én, csütörtökön 16.15 órakor kezdődő visszavágóra a kék-fehér gárdának, a mérkőzés megnyerésére és egy parázs hangulatú csatára erőteljes esélyei lesznek a tatabányai multicsarnokban.

(Mátay Balázs)

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek