4 hónapnál régebbi cikk

A Szakképzési Centrum kapta a Székesfehérvár Gazdaságáért díjat
Fehérvár Médiacentrum fotója
Simon Erika
A Szakképzési Centrum kapta a Székesfehérvár Gazdaságáért díjat

A város vezető tisztségviselőinek és a gazdasági élet szereplőinek jelenlétében adták át a Székesfehérvár Gazdaságáért díjat a Városháza Dísztermében.

A Székesfehérvár Gazdaságáért díjat évente egy alkalommal adományozza Székesfehérvár Önkormányzata. A díj annak a szakmai közösségnek, csoportnak vagy szervezetnek adományozható, amelynek tagjai a szakmában elismert, köztiszteletben álló személyiségek és tevékenységükkel hozzájárulnak Székesfehérvár gazdasági életének fejlődéséhez. 2023-ban a Székesfehérvári Szakképzési Centrum nyerte el az elismerést.

Cser-Palkovics András polgármester kiemelte, idén egy olyan közösséget díjaztak, ami ugyan látszólag a gazdaságon kívül van, de nélküle nincs gazdaság, hiszen szakképzés nélkül nem lehet fejlődni.

A Székesfehérvári Szakképzési Centrum részeként működő, nagy tradíciókkal rendelkező tizenegy szakképző intézményben a változó munkaerőpiaci igényeket figyelembe véve, modern, piacképes szakmai ismeretekkel és gyakorlattal képezik a tanulókat.

Az ünnepségen a Gorsium Gimnázium, Szakgimnázium és Technikum zeneművész tehetségei működtek közre, akik Michael Bublé Sway, Stevie Wonder Isn’t she lovely, valamint Horváth Charlie Jég dupla whiskey-vel című dalát adták elő.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek