1 hónapnál régebbi cikk

Fejérben forgatott valóságshow-t a BBC
Fehérvár Médiacentrum fotója
BBC
Fejérben forgatott valóságshow-t a BBC

A Gyakornok (The Apprentice) című üzleti valóságshow 2005 óta fut a brit közszolgálati televízióban. Az új évadban Etyeken és Budapesten is vettek fel jeleneteket.

A napokban került adásba a BBC kiemelkedő nézettségű üzleti vetélkedőjének legújabb szériája az Egyesült Királyságban, amelyben Budapest emblematikus helyszínei mellett a dunai hajózás és az etyeki borkultúra is szerepet kapott, derül ki a Magyar Turisztikai Ügynökség (MTÜ) közleményéből.

A Gyakornok (The Apprentice) című üzleti valóságshow 2005 óta egyre nagyobb nézettséget ér el, az utolsó szériáját több mint 6,5 millióan követték az Egyesült Királyságban. A műsor során a versenyzők rátermettségét ismert üzletemberekből álló zsűri méri fel különböző feladatokon keresztül.

A sorozat legújabb szériájában bemutatott epizód a budapesti és Budapest-környéki helyszíneken játszódik, így többek között megelevenedik a képernyőn a Halászbástya, a Mátyás-templom, a Szent István Bazilika, a Várkert Bazár, a Vörösmarty tér, a Pesti Vigadó és a Margit-sziget is. Emellett a szereplők turisztikai látványosságok köré épülő feladatokban is összemérhették talpraesettségüket. Egyeseknek dunai hajós programokat, másoknak pedig a Fejér vármegyei Etyeken kellett bortúrát szervezni és értékesíteni.

Utóbbiról több részlet is megjelent már a BBC honlapján:

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek