1 hónapnál régebbi cikk

A Cerbonáé lesz a Boci, a Melba és a Párizsi kocka
Fehérvár Médiacentrum fotója
Nestle.hu
A Cerbonáé lesz a Boci, a Melba és a Párizsi kocka

A Nestlé március 26-án jelentette be, hogy értékesíti a Boci, a Melba és a Párizsi kocka védjegyeit a Cerbona (A.R.M. Alba Régia Mercator Kft.) számára.

A Bocit és a többi érintett márkát a Nestlé a privatizáció során, 1991-ben, a Szerencsi Édesipari Vállalattal együtt vásárolta meg.

„Meggyőződésünk, hogy a Cerbonánál jó kezekben lesz a Boci, és a jövőben is biztosított a nagy tradícióval rendelkező ikonikus márka sikere Magyarországon” – mondta Noszek Péter, a Nestlé Hungária Kft ügyvezetője, kiemelve, az értékesítéssel párhuzamosan a Boci értékesítése olyan erősségeikre és növekedést biztosító márkáikra összpontosítanak, mint a KitKat és a  Balaton.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy a sikeres tárgyalásokat követően a 100 százalékban magyar tulajdonban álló Cerbonához kerül a közel 100 éves múltra visszatekintő Boci, Melba és Párizsi kocka. Örülünk annak, hogy a népszerű márkákat megvásárolhattuk, és a Cerbona biztosíthatja további növekedésüket” – hangsúlyozta Mészáros Tamás, a Cerbona vezérigazgatója. 

A közleményben az áll: az ellátás folytonosságának biztosítására egy átmeneti időszakban a Nestlé gyártja majd tovább az érintett termékeket, hogy a fogyasztók megszakítás nélkül hozzáférhessenek kedvelt csokoládéjukhoz. A tranzakció 2024. május 22-én zárul. Az árazásra is kitértek, esetleges kiigazítást, és körültekintést említve.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek