4 hónapnál régebbi cikk

Kiskarácsony, nagykarácsony, ASKArácsony: rengeteg ajándék érkezett! 
Fehérvár Médiacentrum fotója
ASKA
Kiskarácsony, nagykarácsony, ASKArácsony: rengeteg ajándék érkezett! 

Szombaton rendezték az idei ASKArácsonyt a fehérvári állatotthonban. A menhelyen kihelyezett karácsonyfa alá egész nap várták az adományokat kutyatáp és konzervek formájában. 

Elérkezett az ASKArácsony napja a székesfehérvári állatotthonba!

Az ünnepek közeledtével a menhely közel 300 kutyusának is szüksége van egy kis szeretetre és támogatásra. Az ASKArácsony napja pedig pont ezt a célt szolgálja, hogy egy-két, kiskedvenceknek szánt ajándék kerüljön az állatotthon karácsonyfája alá. Érkeztek is szép számmal délelőtt az adományozók, és persze egy-két régi, mára már örökbe fogadott védenc is visszalátogatott egykori otthonába. 

Az ünnepek előtt szerencsére sokan gondolnak a menhely lakóira, ám nagyon fontos, hogy csak az fogadjon örökbe kiskedvencet, aki felelősségteljesen tudja gondozni egész életükön át – figyelmeztet Molnár Tamásné, az ASKA Állatotthon vezetője. Majd hozzáteszi,

ha valaki már családtaggá fogadott egy kutyát, a karácsonyi időszakban is figyeljen oda rá, és ne hagyja, hogy csokis vagy nehéz, fűszeres ételeket egyen az eb! 

Az ASKA Állatotthon egyébként nem csak ezen a hétvégén, egész évben várja a segítő kezeket és adományokat. Januártól a leginkább kutyatápokra, konzervekre, tisztítószerekre és rongyokra lesz szüksége a menhelynek.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek