3 hónapnál régebbi cikk

Csak két sérültet kellett ellátni az ónos eső miatt Székesfehérváron
Fehérvár Médiacentrum fotója
Madarász Dominik
Csak két sérültet kellett ellátni az ónos eső miatt Székesfehérváron

Székesfehérváron nem okozott nagyobb fennakadást kedden reggel az ónos eső, baleset nem történt. A Városgondnokság hajnal kettőkor kezdte Fehérvár útjainak és járdáinak síkosságmentesítését. Reggelre a fő- és tömegközlekedési utakkal és a 350 városi buszmagálló síkosságmentesítésével végeztek.

Hosszabb idő volt beérni a munkahelyekre, iskolákba kedd reggel Székesfehérváron, hiszen már az előkészületek is tovább tartottak, mint egy átlagos napon. Az utak többsége járható volt, bár több helyütt csúszott. A menetidő a szokásoshoz képest meghosszabbodott, hiszen több időbe telt a jégkaparás és közlekedni is csak lassabban lehetett, mint amikor nem jeges az aszfalt. A járdák tekintetében is ugyanazt tapasztalták a gyalogosok, mint az utaknál az autósak. Volt, ahol jobban volt ahol kevésbé csúszott.

A Városgondnokság éjjel fél kettőkor kezdte meg a síkosságmentesítést.

A járdákat és az utakat is szórták folyamatosan, a külső városrészekben még késő délelőtt is dolgoztak közel hetvenen - mondta el Lángi Judit a Városgondnokság közlekedési divízióvezetője. Kandár Zoltán, a Traumatológiai Osztály osztályvezető főorvosa arról tájékoztatott, hogy a vármegyei kórház munkatársai két olyan sérültet láttak el akik az ónos eső következtében csúsztak el a jeges úton. Egy vállsérült és egy tomportáji törést szenvedett beteg szorult ellátásra. Székesfehérvár útjain baleset nem történt kedden reggel.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek