2 hónapnál régebbi cikk

Norvégok elleni dupla meccsel avatják fel az Alba Arénát
Fehérvár Médiacentrum fotója
Simon Erika
Norvégok elleni dupla meccsel avatják fel az Alba Arénát

A város és a Magyar Jégkorong Szövetség közös sajtótájékoztatón jelentette be, hogy április 19-én és 20-án a norvég válogatott elleni dupla meccsel avatják fel az Alba Arénát. A nagyközönség azonban már előbb is megismerkedhet az arénával, hiszen jövő héten két alkalommal is nyílt napot tartanak.

Április 19-én, pénteken 18:30-kor a világranglista 12. helyén álló norvég jégkorong-válogatott elleni mérkőzéssel avatják az Alba Arénát. A norvégok másnap, április 20-án, szombaton újra jégre lépnek, így a közönség rögtön két alkalommal láthatja az A-csoportos világbajnoki mezőny tagját - írja az Önkormányzati Kommunikációs Központ.

A jegyvásárlás február 23-án, pénteken 14-20 óra között és február 24-én, szombaton 9-20 óra között az Alba Aréna nyílt napjain indul. A szurkolók itt személyesen válthatják meg a belépőket, valamint megismerkedhetnek az aréna olyan részeivel, melyeket később nem láthatnak, így például a játékosok öltözőjével is.

Az online jegyértékesítés az áprilisi nyitómérkőzésekre csak a nyílt napok után indul el.

A kedvező jegyár-konstrukciónak köszönhetően az egynapos, teljes árú belépő 3000, míg a nyugdíjas és diákjegyek 1500 forintos áron lesznek kaphatóak. Aki mind a két mérkőzésre szeretne jegyet váltani, teljes áron 4000, míg kedvezményesen 2000 forintért teheti meg. A belépés 3 éves kor alatt ingyenes.

A csütörtöki sajtótájékoztatón bejelentették, hogy visszatér a közönségkori is, így a nézők a 6000 fő befogadására alkalmas új aréna jegét is kipróbálhatják. Ezekre az alkalmakra a norvégok elleni mérkőzéseket követő vasárnapon, április 22-én, majd április 26-án, pénteken és április 27-én, vasárnap kerül sor.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek