1 hónapnál régebbi cikk

Vadonatúj műsorral tér vissza Fehérvárra a Richter Flórián Cirkusz
·Programokcirkusz·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Richter Flórián Cirkusz
Vadonatúj műsorral tér vissza Fehérvárra a Richter Flórián Cirkusz
·Programokcirkusz·Utolsó frissítés: undefined

Négy napon át hét előadással várja a székesfehérváriakat a Richter Flórián Cirkusz a Vásártéren. Március 20-án közös előadást láthat a közönség a Nemzeti Lovas Színházzal, majd jön a chilei Los Tiki Takas bohócpáros, a motoros Diorios Csoport és a halálgömb, valamint Szandra, az elefánt is.

Experience című vadonatúj műsorával tér vissza Székesfehérvárra a Richter Flórián Cirkusz március 20-án. A Vásártéren négy napon át, összesen hét előadásban hazai és nemzetközi rangos díjakkal rendelkező artisták kapnak szerepet.

A kupolában a The Flying Henriquez mutatja be egyedülálló produkcióját, ahogy Bódi Anna is a levegőben adja elő karikaszámát. Idén is lélegzetelállító műsorral készülnek a cirkusz motoros ördögei. Európában először a Richter Flórián Cirkusz nézői láthatják a nemzetközi szinten is elismert Los Tiki Takas bohócpárost, akik új köntösbe bújtatják a felhőtlen szórakoztatás élményét.

Richter Kevin és csoportja ezúttal is elképesztő produkciókkal kápráztatja el a közönséget, Richter Angelina pedig egy eddig nem látott, új szintre emelt lóidomítást mutat be, amely betekintést enged az ember és állat közötti szoros kötelékbe.

Richter Flórián cirkuszigazgató pedig ebben az évben is nagy erőkkel készül műsorszámaira csodás lovaival és Szandrával, az elefánttal.

További részletek az előadásokról a Facebook-eseménynél olvashatók.

A székesfehérvári előadások időpontjai:

  • március 20., szerda 19:00 - a Nemzeti Lovas Színházzal közös előadás
  • március 21., csütörtök 18:00
  • március 22., péntek 18:00
  • március 23., szombat 15:00
  • március 23., szombat 18:00
  • március 24., vasárnap 11:00
  • március 24., vasárnap 15:00

Jegyvásárlás a helyszínen vagy a cirkusz honlapján keresztül lehetséges.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek