Székesfehérvári fejlesztés: elérhető az új, természetes anyagokból előállított SAFI MIX etetőanyag
Fehérvár Médiacentrum fotója
Safi Mix
Székesfehérvári fejlesztés: elérhető az új, természetes anyagokból előállított SAFI MIX etetőanyag

Magyar termék, magyar alapanyagokból: a székesfehérvári családi vállalkozás női és férfi tagjai is a horgászat, természet szerelmesei.

6 évvel ezelőtt, egy szép reggelen elindultam horgászni, de nem jutottam messzire. Szembesültem a ténnyel, nincs etetőanyagom! 

Így indult az a történet, amely mostanra a SAFI MIX néven kapható etetőanyag-család életre hívásáig gördült. Az egyedi etetőtermék és csali kifejlesztésébe és gyártásába a fehérvári családi vállalkozás halbiológust és élelmiszeripari mérnököt is bevont annak érdekében, hogy a számukra fontos szempontok érvényesüljenek:

  • a halak és a természet védelme
  • termék csak természetes anyagokból álljon, magvakból, növényekből, fűszernövényekből, gyümölcsökből
  • ne tartalmazzanak mesterséges anyagokat
  • a termékeik elérhető áron legyenek a kezdő horgászoktól akár a verseny szféráig
  • Megfeleljen a környezetvédelmi szempontoknak, a vízminőség-védelemnek, a talajvédelemnek és a hulladékgazdálkodásnak.

Utóbbi szempont érdekében olyan magyarországi csomaglóanyag-gyártókkal vették fel a kapcsolatot, akik újrahasznosítható anyagokból gyártják a termékeink csomagolását.

Mi is pontosan az a SAFI MIX?

Magvakból, növényekből, lisztekből, fűszernövényekből, lekvárból összeállított etetőanyag. A SAFI MIX etetőanyag keveréket feeder method technikára fejlesztették ki, de bordás kosárba, rakózáshoz, úszózáshoz, etetőhajóval gombóc formában, spombbal egyaránt használható.

A termék mesterséges anyagokat nem tartalmaz, emberi fogyasztásra nem alkalmas!

Az 1 kg etető anyagot 4 dl vízzel bekeverve kiváló etetőanyagot kapunk. A bekevert terméket 10 percig pihentetjük, majd rostán áttörve készen áll a használatra. Ponytok, amurok egyik nagy kedvence! 

A fehérvári családi vállalkozás gyárt és értékesít még aromákat, locsolókat, horogcsalikat, főtt-fermentált magvakat is.

További információ és megrendelés: +36 70 884 1976 vagy safimix.teamfeeder@gmail.com. Személyesen is találkozhatsz velük a 2024.04.20-án, szombaton a Fehérvári Halünnepen, a Palotavárosi tavaknál, mert csapatuk is nevezett a főzőversenyre.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek