4 évnél régebbi cikk

EFOTT - idén izgalmasabb, mint valaha!
Fehérvár Médiacentrum fotója
Horváth Reni
EFOTT - idén izgalmasabb, mint valaha!

Több mint kétszáz vendég, köztük olyan világsztár, mint Rita Ora is ott lesz az Egyetemisták és Főiskolások Országos Turisztikai Találkozóján. Az EFOTT-ot idén is a Velencei tó partján rendezik meg, július 9-15-e között.

A tóparti strandolással dúsított fesztiválélmény idén még sportosabb, egészségesebb és izgalmasabb lesz, mint eddig bármikor. A rendezvény programját már ismertették, és Maszlavér Gábor főszervező elárulta, az EFOTT idén is a Semmelweis Egyetemmel működik együtt, így a rendezvény bátran viselheti Magyarország legegészségesebb fesztiválja nevet is. Többféle szűrővizsgálattal készülnek a szervezők és rengeteg sportolási lehetőség adódik majd a bulizás mellett.

A fesztivál egyik különleges produkciója a Vasovszki Symphonic kollaborációja lesz ismert magyar fellépőkkel. Ezen felül lesz még egy őrületes giccsparty is. Az EFOTT nemcsak egy fesztivált, hanem hatnapos komplett nyaralást kínál a Velencei-tó partján. Idén több mint tíz színpadon kétszáznál is több fellépő szórakoztatja majd a közönséget.

 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek