2 évnél régebbi cikk

Fehérvári programok a hétvégére: Művészkorzó, Agárdi Borpart, Bagossy Brothers Company, TNT és Fekete Özvegy
·Programokhétvége·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Facebook/Fehérvári program
Fehérvári programok a hétvégére: Művészkorzó, Agárdi Borpart, Bagossy Brothers Company, TNT és Fekete Özvegy
·Programokhétvége·Utolsó frissítés: undefined

Tovább fokozódik a hangulat (na, meg a hőség), így július második hétvégéjén is számos fehérvári és környéki program közül válogathattok: többek között kilátogathattok az Agárdi Borpartra, bulizhattok a Bagossy Brothers, a Margaret Island és a TNT koncertjein, vagy megleshetitek a Fekete Özvegyet.

Gasztro: III. Agárdi Borpart
Mikor?: Július 9., péntek 17:00
Hol?: Agárd szabadstrand

Első körben Agárdon járunk, ám ezúttal nem csak az önfeledt szórakozásé, hanem a kulináris élvezeteké is lesz a főszerep.Ahogy az Agárdi Borpart hivatalos Facebook-esemény is írja, a hétvégén igazi nyárindító boros fiesztára számíthatnak az érdeklődők, ahol számos pincészet és fellépő gondoskodik arról, hogy egy pillanatra sem unatkozzunk. A szervezők elmondása alapján, ahogy a borászoknál is figyeltek, hogy minél több Fejér megyei legyen, úgy a zenészek is egytől-egyig hazaiak lesznek: többek között láthatjátok 

Színház: Közönségtalálkozó Váradi Eszter Sárával és Keller Jánossal
Mikor?: Július 9., péntek 18:00
Hol?: Városház tér

Szeretnél találkozni a Szerelem, Ó! és a Bor, mámor, szerelem című darabunk főszereplőivel? Készítenél színművészeinkkel egy közös fotót, vagy dedikáltatnád ajándék legyeződet? Most itt a remek alkalom! Ráadásul a szerencsésebb jegyvásárlókat Váradi Eszter Sára és Keller János egy dallal is meglepi.

Közönségtalálkozó

Facebook/Vörösmarty Színház

Koncert: Liget - Bagossy Brothers Company, Margaret Island, TNT, Emelet
Mikor?: Július 9-10., péntek-szombat
Hol?: Liget

Fehérvár új, egész nyáron át tartó rendezvénysorozata, a Liget július másodikától augusztus végéig minden hétvégén élőzenés koncertek és partik váltják egymást az Újváralja soron, a FEZEN fesztiválterületén.

Július 9-én, pénteken 20 órakor Bagossy Brothers Company, illetve a Margaret Island várja majd a kilátogatókat a közel 4 ezer fő befogadására alkalmas fesztiválterületen. Szombaton 16 órakor pedig a TNT és az Emelet ad majd koncertet ugyanitt.

Kultúra: Művészkorzó
Mikor?: Július 10., szombat 17:00
Hol?: Belváros

Ha szombat, akkor Művészkorzó a Belvárosban! A hangulatos kis utcákban tett séta után 17 órakor érdemes a Városház tér felé kanyarodni, ahol színészek és hagyományőrző csapatok szórakoztatják az arra járókat, a Zichy ligetben pedig hangulatos kamarakoncert részese lehet a közönség. Az eseményen a királyi óriásbábok is látogatást tesznek: a Városház téren II. (Vak) Béla és II. István, a Vörösmarty Színház előtt pedig Salamon király és I. Géza óriásbábjaival találkozhat (és fotózkodhat) a közönség. 

Koncert: Agárdi Popstrand - R-GO, Krisz Rudolf, Szabó Ádám
Mikor?: Július 10., szombat 17:30
Hol?: Agárdi Popstrand

Idén negyvennégy éves az Agárdi Popstrand, amelynek köszönhetően minden évben, télen és nyáron is rengeteg ember tölti meg a Velencei-tó partját, hogy hatalmasat bulizzanak és levezessék a dolgos napok után felgyülemlett fáradt gőzt. Ezúttal az R-GO, Krisz Rudolf és Szabó Ádám lesz terítéken, így igazi pörgős-táncikálós estének lehettek szem is fültanúi. Az előrejelzések szerint ezúttal az időjárással sem lesz baj, így tökéletesebb programot a hétvégére el sem tudnék képzelni: vízpart, haverok és minőségi zene. Kell ennél több?

Mozi: Fekete Özvegy
Mikor?: Július 8-tól
Hol?: Cinema City Alba

Már idejét sem tudom, hogy mikor vetítettek utoljára Marvel-produkciót a moziban, így igazán ki lehettek éhezve a rajongók egy jó kis szuperhősös zúzásra. Nos, végre-valahára befutott a Fekete Özvegy, amely a Bosszúállók: Végjátékban elesett Natasha Romanoff (Scarlett Johansson) eredetsztoriját, korábbi kalandozásait mutatja be, illetve azt is, hogy mi történt a korábbi filmekben sokat emlegetett Budapesten.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek