2 évnél régebbi cikk

Várandós kismama előtt maszturbált egy férfi az egyik fehérvári fürdőben, a bizonyításhoz további szemtanúk jelentkezését várják
·Hírekszeméremsértés·Utolsó frissítés: undefined
Várandós kismama előtt maszturbált egy férfi az egyik fehérvári fürdőben, a bizonyításhoz további szemtanúk jelentkezését várják
·Hírekszeméremsértés·Utolsó frissítés: undefined

A férfi először elismerte tettét, elnézést kért, ám a kiérkező rendőrök előtt már tagadott - mondta el a sértett nő.

Egy 2021. november 5-ei, pénteki esti eset miatt fordult segítségkéréssel szerkesztőségünkhöz az érintett hölgy. Elmondása szerint az egyik székesfehérvári fürdőben voltak férjével, és amíg a párja szaunázott, ő az intézmény egyik pihenőhelyiségében tartózkodott, amikor arra lett figyelmes, hogy a két ággyal arrébb fekvő férfi önkielégítést végez.

"Nem mertem teljesen odafordulni és odanézni, úgy éreztem képtelen vagyok megmozdulni, mintha a lábaim kővé dermedtek volna. Rendkívül kiszolgáltatottan és megalázva éreztem magam, és úgy gondoltam, amennyiben odafordulok és megkérdezem tőle, hogy mit csinál, akkor csak az én szavam lesz az övével szemben" - mondta el a hölgy.  

A kismama, amint a férje visszatért a szaunázásból, azonnal elmesélte a történteket.

"Mivel a férfira rá szerettem volna bizonyítani tettét, és véletlenül sem akartam volna alaptalanul megvádolni őt, ezért úgy döntöttünk visszamegyünk, és úgy teszünk, mint eddig. Ekkora a férfi nem tartózkodott az ágyon, ám néhány perc elteltével visszatért a helyiségbe fürdőnadrágban, majd az ágyánál meztelenre vetkőzött, és magára tett egy kisméretű törölközőt. Ezt mindketten láttuk. A férjem elindult, mintha a szaunákhoz menne, és a pihenőszoba férfinak háttal eső bejáratához állt.

Az illető újra elhelyezkedett, és elkezdte az önkielégítést. Ekkor a lábamat keresztbe téve jeleztem a férjemnek, aki így meg tudta nézni az illetőt a cselekedete közben, majd odalépett hozzá és kérdőre vonta" - mesélte el a történteket a sértett, aki hozzátette, a férfi először beismerte tettét a férjének és elnézést is kért, ám a kiérkező rendőrök előtt már tagadott.

"Amikor először észrevettem, hogy mit csinál, a pihenő helységen több ember is áthaladt, és bár ilyenkor az illető mindig abbahagyta a mozdulatot, egy olyan személyt láttam, aki átsétálva a helységen hosszasan a férfit figyelte, és a tekintetéből azt szűrtem le, hogy ő észrevett valamit. Az ő segítségét szeretném kérni a bizonyításhoz, és bárikét, aki látta az esetet, hogy ez több nővel ne eshessen meg" - emelte ki a segítséget kérő nő. A fürdő igazgatója is együttműködéséről biztosította a hatóságot, és felajánlotta segítségét az ügy kivizsgálásához.

A történtekkel kapcsolatosan a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányság Kommunikációs Szolgálatát is megkerestük, akik a következő választ juttatták el szerkesztőségünkhöz: "Elektronikus úton érkezett megkeresésére reagálva tájékoztatjuk, hogy 2021. november 5-én este a székesfehérvári ...... Fürdőben történt szeméremsértésről érkezett bejelentés a rendőrségre, melynek kapcsán a rendőrök a helyszínen ellenőriztek egy férfit. Az ügyben a Székesfehérvári Rendőrkapitányság szeméremsértés bűncselekmény miatt folytat büntetőeljárást."

Amennyiben bárki bármit látott, vagy információja van az üggyel kapcsolatban, kérik, jelentkezzen a Fejér Megyei Rendőr-főkapitányságon a +36 22 541 600-as telefonszámon, vagy a fejermrfk@fejer.police.hu.

Borítókép: pixabay.com/Devanath
Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók