2 évnél régebbi cikk

Lezuhant egy ember a fehérvári kórház lépcsőházának egyik felső emeletéről
·Hírekbaleset·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
PB
Lezuhant egy ember a fehérvári kórház lépcsőházának egyik felső emeletéről
·Hírekbaleset·Utolsó frissítés: undefined

Szörnyű baleset történt csütörtökön kora délután a Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház szakrendelő intézetének hotel épületében.

Valószínűleg a kilencedik - vagy valamelyik felső szinten található - emeletről zuhant le egy ember a lépcsőház belső területén - írja a feol.hu.

A rendőrség jelenleg is helyszínel, ezért biztonsági őrök állják el a lépcsőházba induló betegek útját.

A helyszínen tartózkodók a feol.hu tudósítójának elmondták: körülbelül egy órával ezelőtt egy nagy puffanást hallottak, amiből egyből tudták, hogy valami történt. Amikor kiderült, hogy valaki leesett vagy leugrott az épület belső lépcsőházában, szemtanúktól hallották: rendkívül tragikus a helyzet a hotelépület lépcsőházában.

A fehérvári kórház közleményben reagált a történtekre: A Fejér Megyei Szent György Egyetemi Oktató Kórház ambuláns ellátására érkező férfibeteg a mai napon kora délután - eddig tisztázatlan körülmények között - a lépcsőházban, feltehetően felsőbb emeletről a földszintre vetette magát, aki az esés közben szerzett súlyos sérülések következtében elhunyt. A Kórház a rendőrséget értesítette, a helyszínelés és az eset kivizsgálása jelenleg is tart.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók