11 hónapnál régebbi cikk

Cser-Palkovics András a Vidiről: „...minden idők valószínűleg legtöbb pénzéből, minden idők egyik leggyengébb csapata”
·Sportfoci·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
MOLl Fehérvár FC
Cser-Palkovics András a Vidiről: „...minden idők valószínűleg legtöbb pénzéből, minden idők egyik leggyengébb csapata”
·Sportfoci·Utolsó frissítés: undefined

A Mezőkövesd elleni meccs után a fehérvári polgármester a klub Facebook-oldalán írta le véleményét a látottakról és a csapat egész szezonjáról.

Döntetlent játszott a Mezőkövesddel vasárnap, így három fordulóval a bajnokság vége előtt ponthátránnyal kieső helyen áll a MOL Fehérvár FC. Cser-Palkovics András a mérkőzés után a klub posztja alatt egy kommentben írta le a véleményét nemcsak a meccsről, hanem a csapat egész éves teljesítményéről. A polgármester így fogalmazott:

„Tragikus. A mai meccset is látva állapítsuk meg, hogy minden idők valószínűleg legtöbb pénzéből, minden idők egyik leggyengébb csapata a mostani sajnos. Tankönyvet lehet majd írni arról, hogyan lehet 4-5 év alatt, egy Chelsea ellen jól játszó csapatot a kiesés közvetlen széléig zülleszteni. Kodro "büntetőjében" pedig minden benne volt erről a folyamatról. Az alapvető okok persze elég egyszerűek. A megfejtés: gazdátlanság, hozzá nem értés, valamint az elkötelezettség teljes hiánya.”

A székesfehérvári klub az utolsó három fordulóban sorrendben a Puskás Akadémiával, a Zalaegerszeggel és a Vasassal játszik. A még bennmaradó helyen álló Budapest Honvéd egy ponttal többet szerzett eddig, mint a Vidi.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek