11 hónapnál régebbi cikk

Vonaton lopott, keresi a fehérvári rendőrség
·Híreklopás·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
police.hu
Vonaton lopott, keresi a fehérvári rendőrség
·Híreklopás·Utolsó frissítés: undefined

Lopás miatt keresnek egy nőt. A székesfehérvári nyomozók a lakosság segítségét kérik.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság lopás vétség gyanúja miatt folytat nyomozást ismeretlen személlyel szemben.

A rendelkezésre álló adatok szerint a fotón látható nő március 23-án 16:45 körül a Székesfehérvár, Béke téren található vasútállomás 3-as peronja mellett álló vonat második kocsijából magával vitt egy táskát, melyből tizenötezer forint készpénzt, két mobiltelefont, egy fülhallgatót és powerbankot tulajdonított el. A feltételezett elkövetőről a vonat biztonsági kamerája felvételt készített.

A keresett személy 35 év körüli, szemüveges, ovális arcú, átlagos testalkatú nő. Megközelítőleg 170 cm magas, sötét egyenes hosszú hajú, farmert és fekete top felsőt, valamint fekete sportos utcai cipőt viselt és kezében sárga felsőt tartott az eset elkövetésekor.

A Székesfehérvári Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható nőt felismeri, személyazonossága, tartózkodási helye vonatkozásában,  vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen személyesen a Székesfehérvári Rendőrkapitányságon, vagy hívja a 06-22/541-600-as telefonszámot, illetve névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a 06-80/555-111-es Telefontanú zöldszámán, vagy a 112-es, díjmentes segélyhívó számon.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek