10 hónapnál régebbi cikk

Válaszd az örökké elegáns bőrkanapét az irodába!
Fehérvár Médiacentrum fotója
pixabay/Tama66
Válaszd az örökké elegáns bőrkanapét az irodába!

Abban az esetben, ha az irodád berendezése előtt állsz, akkor nem árt néhány dologra odafigyelned, hogy egy olyan légkört tudj teremteni a helyiségben, ahová szívesen jönnek majd az ügyfelek tárgyalni. A mai cikkünkben pedig ezekről lesz leginkább szó.

Alakíts ki egy tárgyalósarkot!

A legtöbb szakértő szerint nem igazán szerencsés, ha a tárgyalások az íróasztalnál zajlanak, ezért is szokták egy tárgyalósarok kialakítását javasolni, amelyben szükség lesz egy dohányzóasztalra, egy kanapéra és természetesen még néhány fotelre.

Az ülőalkalmatosságokból azonban manapság rengetegféle típus létezik, amely nagymértékben megnehezíti a választást. De összességében azt mondanánk, hogy a legideálisabbnak a Kanape.net-nél is megtalálható bőrkanapék bizonyulnak, mivel letisztultak, stílusosak és elegánsak, amellyel azt üzenheted a külvilágnak, hogy vérbeli profi vagy.

A bőrkanapénak számtalan gyakorlati előnye is van

A bőrkanapék a népszerűségüket nem csupán a kinézetüknek köszönhetik, hanem például annak is, hogy nagyon könnyű őket tisztítani. Ha a tárgyalás közben véletlenül kiborul a kávé vagy a narancslé, akkor csupán annyit kell tenned, hogy egy nedves mikroszálas kendővel áttörlöd, és voilá, már el is tűnt a folt.

Vagyis különösebb erőlködés nélkül tudod makulátlanná varázsolni az irodád fókuszpontjaként szolgáló bútorzatot, ami valljuk be, igazi aranyat ér.

Ez azonban még nem minden!

A bőrkanapék legyártásához felhasznált matéria nagyon jól bírja a terhelést és az igénybevételt, amelynek köszönhetően képesek akár hosszú éveken át megőrizni az épségüket és makulátlan szépségüket.

Mekkora bőrkanapét érdemes választanod?

Abban az esetben, ha inkább csak kis létszámú megbeszéléseket tartasz, akkor elegendő beállítani két kisebb, kétüléses bőrkanapét az irodába. Amennyiben viszont gyakran 8-10 ügyfél is részt szokott venni a tárgyalásokon, akkor egy nagyobb sarokkanapé és néhány hozzá való fotel jobb választásnak bizonyul.

Egyéb tanácsok

Ebbe a tárgyalósarokba a fentebb említett dolgokon túl érdemes lehet még egy komód és egy vitrin kombinációját is elhelyezni, hogy az esetleges papírok és ügyiratok könnyebben elérhetőek legyenek.

Továbbá az otthonosság fokozása érdekében tanácsos még néhány cserép virággal is kiegészíteni a helyiséget, és a bútorzattal harmonizáló kiegészítőket választani.

Befejező gondolatok

Ha a fentebb leírt szempontok alapján rendezed be az irodádban megtalálható tárgyalósarkot, akkor olyan harmóniát teremthetsz a helyiségben, amely garantáltan nem engedi majd az ügyfeleid arcáról letörlődni a fülig érő mosolyt.

Ennek köszönhetően pedig nagyobb esélye lesz a sikeres és eredményes megbeszélésnek, üzletkötésnek és megállapodásnak.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek