10 hónapnál régebbi cikk

A táncdalfesztiválok slágerei csendülnek fel a fehérvári belvárosban
Fehérvár Médiacentrum fotója
Alba Regia Szimfonikusok
A táncdalfesztiválok slágerei csendülnek fel a fehérvári belvárosban

Az Alba Regia Szimfonikus Zenekar a Mohácsi Kossuth Teátrummal közös estjén június 23-án, pénteken 20 órától a ’60-as ’70-es évekbe röpíti vissza a Bartók Béla térre látogatókat.

Az Alba Regia Szimfonikus Zenekar az évad lezárásaként, egyben a nyári zenei programok nyitányaként megidézi a táncdalfesztiválok korát. A korszak legendás előadóinak – Máté Péter, Szécsi Pál, Zalatnay Sarolta, Cserháti Zsuzsa, Kovács Kati – slágerei eredeti, nagyzenekari előadásban csendülnek fel, nagyszerű előadókkal, csodálatos környezetben, Székesfehérvár belvárosában.

A táncdalfesztiválok hangulatát Fehér Adrienn, Jónás Andrea, Füredi Nikolett, valamint Varga Miklós, Szomor György, Vastag Tamás és Kovács Áron, valamint az Alba Regia Szimfonikus Zenekar varázsolja a színpadra Ruff Tamás vezényletével.

A koncertre jegyek a zenekar Vörösmarty Színházban található jegyirodájában elővételben, hétfőtől péntekig 10.00–18.00 óráig, vagy online kaphatók. A koncerten a tér adottságai miatt a helyfoglalás érkezési sorrendben történik!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek