9 hónapnál régebbi cikk

Látogatói rekorddal indított az EFOTT (Fotógaléria+Videó)
·KultEFOTT·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Kiss László
Látogatói rekorddal indított az EFOTT (Fotógaléria+Videó)
·KultEFOTT·Utolsó frissítés: undefined

Közel teltház bulizott a Carson Coma, T. Danny, a BSW és a VALMAR zenéire. A csütörtök a „Gold Track”, vagyis az örök slágerek és előadók jegyében telik: a TNT, Geszti Péter, a Blue, a Culture Beat, a La Bouche, valamint Korda György és Balázs Klári is színpadra lép a Velencei-tó partján.

A Carson Coma csapott először a húrokba szerdán az EFOTT nagyszínpadán, hogy aztán egymásnak adják a mikrofont a középiskolások és a fiatal egyetemisták kedvencei, T.Danny, a BSW és a VALMAR. Hatalmas bulival indították el a szombatig tartó fesztivált a Velencei- tó partján.

Tavalyhoz hasonlóan ismét látogatói rekorddal és közel teltházzal indult a fesztivál. A pénteki és szombati jegyeket is érdemes mielőbb beszerezni, mert nagyon gyorsan fogynak – tájékoztatott Budai Marcell, az EFOTT sajtófőnöke.

A koncertek mellett a fesztivál igazi különlegessége a változatos nappali programokban rejlik. Az egyetemi mindennapokat bemutató UNIversumban idén rekordszámú, közel húsz felsőoktatási intézmény és programlehetőség várja az érdeklődőket. A legsportosabb fesztiválként az EFOTT a testmozgásra is nagy hangsúlyt fektet, közel ötven sportágat lehet kipróbálni.

Az egészséges életmódhoz elengedhetetlen prevenció is fontos szerepet kap: a Semmelweis Egyetem szűrőbuszában szív-és érrendszeri, valamint cukorbetegséggel kapcsolatos rizikóbecslést is végeznek, de elérhető például szájüregi szűrés és testösszetétel-elemzés is.

A tudatosság az egyetemisták pénzügyeiben is fontos, és a fesztiválozók ezen a területen is jelentős segítséget kapnak mindennapjaikhoz, például a Magyar Bankholding Zrt.-től vagy a Magyar Nemzeti Banktól, amelynek pavilonjában a Pénziránytű Alapítvány tanácsairól, vagy éppen a fintech-ről és a blockchainről is lehet tájékozódni.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek