8 hónapnál régebbi cikk

Vidi-Fradi: már nem csúcsrangadó, de így is a legjobban várt meccsek egyike
Fehérvár Médiacentrum fotója
fehervarfc.hu
Vidi-Fradi: már nem csúcsrangadó, de így is a legjobban várt meccsek egyike

Vasárnap az európai kupa selejtezőkörében előbb meglepően kieső, majd a héten javító magyar bajnok érkezik a Sóstóra. Pár éve a bajnoki címért küzdött a Fradival a Vidi, most a bravúrban bízik.

A Ferencváros vendégjátéka mindig téma, ha másért nem, hát a minősített kockázat miatt. Biztos többen lesznek most is a Sóstói Stadionban, mint más bajnokikon, pedig a Fehérvár FC deklarált célja immár a középmezőny, nem a bajnoki cím. Amiért évekig éppen a Fradival ment nagy csata, de már a "Mol-korszakban" is elléptek a zöld-fehérek.

Most pedig sokkal erősebbek papíron, továbbra is tele légióssal. És friss továbbjutással a Európa-konferencialiga selejtezőjéből, ahová persze az BL-selejtezőben összehozott kínos fiaskó után kerültek. A Fradinak a vasárnapi lesz az első bajnokija, mert szokás szerint halasztott a hivatalosan első fordulóban. A Vidi pedig kikapott Újpesten, úgyhogy egyelőre egyik csapatnak sincs pontja. A Fehérvár klubhonlapján olvasható, hogy ha az 1. vagy 2. fordulóban játszott a két csapat, akkor még nem kapott ki a Vidi, igaz, ez csak 3 meccset jelent eddig. Az előző szezonban 2-2-re végeztek a fehérvári mérkőzésen.

Ami biztos, érdemes elővételben jegyet venni, korán érkezni (a meccs 17.45-kor kezdődik) és akkor még színes programokban is részt lehet venni a meccs előtt. Az Újpest ellen gólt szerző Katona Mátyás pedig így nyilatkozott a Fradi elleni bajnokiról:

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek