8 hónapnál régebbi cikk

Lecsapott a székesfehérvári biciklis rém a Kadocsa utcára
Fehérvár Médiacentrum fotója
Dashcam Hungary
Lecsapott a székesfehérvári biciklis rém a Kadocsa utcára

Kamikaze rolleres, meredek előzés, komótos kisteherautó, balesetveszélyes sávváltás: az utóbbi hetekben is voltak izgalmas közlekedési helyzetek a fehérvári utakon. A csúcs azonban egy idős bringás, aki óriási sebességgel szeli át a Kadocsa utcát.

Csokornyi újabb székesfehérvári szemöldökfelhúzós közlekedési helyzettel jelentkezett a Dashcam Hungary YouTube-csatornája. A zömmel nyáron rögzített jelenetek főszereplői az autósok, de akad kisteherautós és rolleres is a város útjain meredek megoldást választók között. A csúcs azonban vitathatatlanul egy idős bringás úr. De erről majd később.

Rögtön az elején egy kis híján ütközésbe torkolló sávváltás látható a Budai úton, majd következik egy kisteherautós komótos kikanyarodása a Halesznál. Rögtön ezután a Sárkeresztúri úton kacsázik egy autós előbb  szemből érkezők sávjába, majd ugyanő inkább bizonytalanul megáll az út szélén.

A folytatásban egy BMW-s 90 fokos szögben vált két sávot, két záróvonalon keresztül a Tesco kereszteződés lámpájánál, majd egy rolleres szeli át a Budai utat az érkező autó előtt. Ezt követi egy hajmeresztő előzés, ahol a szemből érkező az útról csak teljesen lehúzódva tudja elkerülni az ütközést. A hab a tortán azonban a Kadocsai úti bringás rém.

Az idős úr a Zsolt utcából érkezve, lassítás nélkül úgy suhan át a négysávos úton és a hozzá tartozó záróvonalakon, hogy tényleg méterekre van tőle egy gyalogosátkelő, ahol mindezt szabályosabban is megtehetné. 

A teljes videót itt lehet megnézni:

Kapcsolódó
Ritkán látható szerencsétlenkedést adott elő egy furgonos Székesfehérváron

Benny Hill-i magasságokba emelkedett egy furgon sofőrje a Halesznál. A Budai útra kanyarodó autós ennél több hibát talán nem is követhetett volna el néhány másodperc alatt.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek