8 hónapnál régebbi cikk

Hétvégén zár a strand, hétfőn pedig nyit az uszoda
Fehérvár Médiacentrum fotója
varosgondnoksag.hu
Hétvégén zár a strand, hétfőn pedig nyit az uszoda

A nyár végéhez közeledve bezárja kapuit a strand. Még ezen a héten - ha az időjárás engedi - élvezhetik a fürdőzési lehetőséget a fehérváriak a szabadban, jövő hétfőtől azonban már az uszodában lehet kikapcsolódni, sportolni, de a kinti sátras medence továbbra is várja az úszás szerelmeseit.

Az elmúlt hét és hétvége teltházas volt a városi strandon, aki csak tehette a vízben vészelte át a forró napokat. Most azonban véget ért a kánikula, és bár 1-2 napra kiürül a strand, a héten még lesz lehetőség a fürdőzésre a szabadban. Vasárnap a strand bezárja, hétfőn pedig az augusztusban zárva tartó uszoda kinyitja kapuit.

„Főként állagmegóvó, karbantartási munkák történtek az uszodában: burkolatjavítások, festési munkálatok, a szaunakabinok burkolatcseréje. Hétfőtől nyitva lesz a lenti 50 méteres medence, tehát a sátras medence, illetve a fenti 33, valamint 21 méteres verseny medencében is 2-2 szabad közönségpálya lesz teljes nyitvatartás alatt” - mondta el Keresztes Gábor létesítmény-üzemeltetési divízióvezető.

A versenyek, mérkőzések idején szintén a sátras medence biztosított a közönség számára. Keresztes Gábor A Fehérvár Televíziónak azt is elárulta: ezen a télen nem kell tartani a bezárástól, zavartalanul működni fog az uszoda.

„Azt korábban Polgármester úr tájékoztatásából is megtudhattuk, ebben az évben az energiadíjakkal kapcsolatban kedvezőbb szerződést sikerült kötni a városi intézményekre, így most úgy néz ki jelenleg, hogy egész télen ebben az üzemben fogunk tudni nyitva tartani” - hangsúlyozta Keresztes Gábor.

Szeptember 4-től, hétfőtől tehát az uszoda ismét várja vendégeit reggel fél 6-tól. Bővebb információ a létesítmény honlapján olvasható.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek