7 hónapnál régebbi cikk

Kivételes alkalom: bejárhatjuk a Depónia csalai hulladékkezelő központját a nyílt napon
Fehérvár Médiacentrum fotója
Simon Erika/ÖKK
Kivételes alkalom: bejárhatjuk a Depónia csalai hulladékkezelő központját a nyílt napon

A program regisztrációhoz kötött, szeptember 10-ig lehet rá jelentkezni.

Az „Észrevétlenül a város szolgálatában” című konferenciához kapcsolódóan a Depónia Nonprofit Kft. is megnyitja kapuit az érdeklődők előtt 2023. szeptember 12-én, kedden. A  Székesfehérvár-Csala Pénzverővölgyi Hulladékkezelő Központ bejárása két turnusban történik majd ezen a napon: 9:30-tól 11:30-ig, illetve 13:30-tól 15:30-ig.

A részvétel regisztrációhoz kötött: a szemleletformalas@deponia.hu e-mail címen várják a jelentkezéseket, létszám megadásával. A regisztráció elfogadása érkezési sorrendben történik, és maximum 40 fő vehet részt egy csoportban. A részvételi szándékot legkésőbb 2023. szeptember 10-éig kell jelezni.

Érkezés:

  • Tömegközlekedéssel: a 26C buszjáratok menetrendjéhez igazították a kezdési időpontokat a szervezők. A járat az oktatóterem előtt teszi le és veszi fel az ide látogatókat. A megállópontokról bővebb információ ide kattintva olvasható!
  • Amennyiben saját gépjárművel/busszal történik az érkezés, úgy azt is szükséges megadni a jelentkezéskor, hogy a szervezők a parkolás tekintetében is fel tudjanak készülni.

Kérik, hogy az időjárásnak megfelelően öltözzön mindenki, illetve a zárt cipő használata kötelező.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek