5 hónapnál régebbi cikk

A székesfehérvári Alba Mineral palackozza az ország egyik legjobb ásványvízét
Fehérvár Médiacentrum fotója
Alba Mineral Kft.
A székesfehérvári Alba Mineral palackozza az ország egyik legjobb ásványvízét

Az Aqua Mathias természetes ásványvíz olyan egymást erősítő elemek egyedi összessége, amelyet utánozni lehetetlen. Ezt a kincset a székesfehérvári Alba Mineral Kft. palackozza és juttatja el az ország minden részébe és a Királyvíz Mintaboltjukban mutatják be számos egyéb termékkel együtt.

Ami több ezer évig pihent a föld alatt, és amit már a törökök is szívesen fogyasztottak, azt negyed évszázada az Alba Mineral Kft. biztosítja a fogyasztóknak. A vállalat fő tevékenységeként Székesfehérváron, védett területen, a Bregyó sport- és szabadidőközpont szomszédságában termeli ki és palackozza az Aqua Mathias természetes ásványvizet.

Miért az Aqua Mathias nevet viseli a székesfehérvári természetes ásványvíz?

Mátyás király székhelye Székesfehérvár volt, ide hozatta vissza a Szent Koronát, és már kódexeiben is megemlékeztek a helyi kutak kitűnő forrásairól.

De filozófiájuk szerint Mátyás király eredendően a vízhez van kötve, hiszen a történelemben neki jutott a víz-választó szerep, ő volt az, aki országunkban tökéletesen megtestesítette az igazságos uralkodó és az eltökélt és sikeres hadvezér képét. Törekvései egyszerre irányultak az egységre, a teljességre és az egészségre is, amely nemcsak az akkori kor szellemét, hanem modern világunk eszméit is meghatározza.

Az Aqua Mathias természetes ásványvíz olyan egymást erősítő elemek egyedi összessége, amelyet utánozni lehetetlen. Ezt a kincset az Alba Mineral Kft. palackozza és juttatja el az ország minden részébe.

Dobai Beáta, a Királyvíz Mintabolt vezetője elmondta, fő profiljuk az ásványvíz, de kiemelné az ioncserélt vizet is, amit 5 literes ballonban árulnak, és érdemes utántölteni.

Hogy készül a Aqua Mathias természetes ásványvíz?

A természetes ásványvíz védett, felszín alatti vízadó rétegből, természetes forrásból származik. A termelőkútból a természetes ásványvíz zárt rendszeren keresztül jut el a palackozó üzembe, ahol a víz az öblített palackokba kerül.

"Az Aqua Mathias természetes ásványvíznek nagyon magas a nátrium- (65 mg/l), kalcium- (214 mg/l) és magnéziumtartalma (52 mg/l) emiatt is keresik a legtöbben" - tette hozzá a mintabolt vezetője.

Minden, amit a Királyvíz Mintaboltról tudni érdemes!

Az Aqua Mathias természetes ásványvizet a Királyvíz Mintaboltban mind a kis-, mind a nagykereskedelem közvetlenül beszerezhet.

A mintabolt célja, hogy bemutassák és értékesítsék ásványvizeiket, de emellett többek között édességek, tisztítószerek, mosószerek, fagyállók és jégoldók is várják a vevőket.

Cím: 8000 Székesfehérvár, Kereszttöltés u. 2.
Nyitvatartás: hétfő-péntek 8:00-14:00, hétvégén zárva
Telefon:  +36-22-506-480,  +36-70-394-6511
E-mail: info@albamineral.hu , mintabolt@matyasviz.hu

Honlap: www.albamineral.hu

Egyedi címketervezés az Alba Mineral Kft.-nél!

Dobai Beáta kiemelte, az Alba Mineral Kft.-nél egyedi címketervezésre is van lehetőség. Termékkörük része az egyedi címkés ásványvíz, az utóbbi évek sikerterméke a marketing eszközök piacán, ami több is, mint marketing, hiszen egy egészséges, kiváló terméket adunk úgy, hogy egyben pozitív üzeneteket közvetítünk a fogyasztók felé. A megrendelő megajándékozza a fogyasztót egy egészséges és hasznos termékkel, azaz kifejezi, hogy fontos számára, hogy jó érzést nyújtson, nemcsak saját termékeivel, hanem egy többlet ajándékkal is. Partnereink úgy mondják: "a legkisebb befektetéssel a legnagyobb haszon".

A címke design egyben innovatív, viszonylag nagy felületű lehetőség, hogy a cégüket, terméküket, vagy bármilyen többlet információt megjelenítsük pl. céges rendezvény, évforduló, köszöntés, bemutató vagy kiállítás alkalmából. A mintabolt vezetője hozzátette, nemcsak 0,5 literes, hanem 1,5 literes üvegeknél is vállalják az egyedi címkézést. 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek