5 hónapnál régebbi cikk

Jótékonysági borestet szervezett a Rotary Club
·Gasztrojótékonyság·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Preszter Elemér
Jótékonysági borestet szervezett a Rotary Club
·Gasztrojótékonyság·Utolsó frissítés: undefined

Borárveréssel egybekötött estet szervezett a Rotary Club Székesfehérvár a Mercure hotelben. A befolyó összeget a rászoruló családok téli rezsiköltségeinek fedezésére ajánlják fel.

Jótékonysági borvacsorát és borárverést szervezett a Rotary Club Székesfehérvár a Mercure hotelben. A Rotary Club egy olyan világszervezet, amely az eszmét vallja, hogy terjessze a jószolgálatot, a jótékonysági munkát. A Rotary Club Székesfehérvár az ország 54. Rotary Clubjaként alakult meg 2018. március 10-én, tagjai mindent megtesznek azért, hogy segítséget nyújtsanak a hátrányos, vagy nehéz helyzetben élő fiataloknak. Ilyen célból született meg a borárverés is.

“A mai borestünket immár harmadik alkalommal rendezzük meg. Elsődleges célja, hogy a rászoruló családok téli rezsiköltségeit biztosítsuk. Ezt az összeget a borestből befolyó árverésből tudjuk finanszírozni” - mondta el Züringer Rita, elnök, Rotary Club Székesfehérvár.

Az estet borárveréssel zárták, a Rotary Club Székesfehérvár a befolyó összeget a rászoruló családok téli rezsiköltségeinek fedezésére ajánlja fel.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek