4 hónapnál régebbi cikk

Meseföldrajz foglalkozás a Széna Téri Tagkönyvtárban
Fehérvár Médiacentrum fotója
Szeifert Richárd
Meseföldrajz foglalkozás a Széna Téri Tagkönyvtárban

Folytatódott a Meseföldrajz foglalkozás hétfőn a Széna Téri Tagkönyvtárban. A mostani alkalmon Ausztráliában járhattak gondolatban a résztvevők.

Csóka Judit meseterapeuta Ausztráliába repítette gondolatban az érdeklődőket a Meseföldrajz legújabb interaktív foglalkozásán. A felnőtteknek szóló programon ez alkalommal az Ausztrál élővilágról, kultúráról, történelméről is szó esett.

A meseterapeuta azt is elárulta, hogy nem csak közösen tanulnak és művelődnek, de egy kiváló közösséget is alkotnak a rendszeres résztvevők.

"Itt egy közösség épül minden alkalommal. Vannak már régi csoporttagok és természetesen mindig vannak újak is. A közös mesehallgatás, a beszélgetés a meséről az egy közösséget hoz létre. Nagyon építő a mai világban, amikor sokan vannak egyedül, nem találják a helyüket, sokan érzik magukat magányosnak, akkor van egy ilyen hely ahol lehet beszélgetni, közösen énekelni és mesét hallgatni" - mondta el Csóka Judit.

A legközelebbi alkalom december 13-án lesz, akkor Magyarország kultúráját, meséit nézhetik meg az érdeklődők Csóka Judittal. 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek