4 hónapnál régebbi cikk

Üvegtetős terasz egy kis plusszal megfűszerezve
Fehérvár Médiacentrum fotója
teraszok.hu
Üvegtetős terasz egy kis plusszal megfűszerezve

Az otthonunk egyik legmegnyugtatóbb helye a teraszunk, itt ugyanis megcsodálhatjuk az éjszakai égboltot, ünnepelhetünk a szeretteinkkel, teret adhat a nyugalmas relaxációhoz, s egyúttal a közös étkezések helyszíne is lehet.

A modern megoldásokat szemlélve a Teraszok.hu üvegtetős teraszfedései kiemelkednek mind közül, különösen az eltolható üvegfal rendszerrel és teraszfűtéssel kiegészített opció. Az alábbiakban részletesen bemutatjuk, hogy melyek ennek az előnyei, mit nyerhetünk általa, illetve kinek javasolt.

Miért előnyös?

Az üvegtetős teraszok elhozzák otthonunkba a természet közelségét, ugyanakkor védelmet biztosítanak a csapadékkal szemben, ha pedig eltolható üvegfal rendszerben gondolkodunk, még nagyobb fokú szabadságot kaphatunk.

Így könnyedén szabályozhatjuk a levegő áramlását, vagyis azt, hogy épp nyitott állapotban használnánk a teraszt vagy épp zártan. A hűvös őszi napokon is igénybe vehetjük ezt a plusz helyiséget, de ha feltett szándékunk, hogy télen is elidőzzünk ott, és különféle tevékenységekhez is bevessük, akkor jó megoldást jelent a teraszfűtés beépítése.

Azontúl, hogy a hideg időben is kellemes hőmérsékletet teremthetünk, ezek a korszerű fűtőberendezések IP55 vízvédelemmel is rendelkeznek, szabályozható a teljesítményük, vagyis időjárásálló készülékek, melyek a legzordabb körülmények között is jó szolgálatot tesznek.

Sőt, az eltolható üvegfelületek kérhetők kulcsra zárható kivitelben is, ha nemcsak pihenéshez vennénk igénybe teraszhelyiségünket, hanem olyan berendezéseket, értékeket is tartanánk ott, amelyeknek további védelem is szükséges.

Tulajdonképpen a nyugalom szigetévé alakíthatjuk ezt a plusz helyiséget, amely ráadásul stílusos és igényes megjelenéssel ajándékozza meg az egész otthonunkat.

Természetesen nem szabad megfeledkezni az időszakos szellőztetésről vagy a ventilációs rendszer beépítéséről, ugyanis nem hermetikus lezárásról van szó, azaz párásodással számolni kell.

Kinek javasolt az oldalfallal és teraszfűtéssel kiegészített megoldás?

Mindazok számára, akik maximalizálnák a kényelmet, és egy olyan teraszra vágynak, melyet bármikor használhatnak. Igény esetén külső-belső, valamint oldalsó árnyékolók beépítése is kérhető.

Amennyiben Ön is megcsodálná a természet szépségét az év bármely napján, és fontos, hogy akár a hideg téli időszakban is funkcionális legyen a terasza, ajánljuk figyelmébe a Teraszok.hu megoldásait.

Komfortos élettér kialakítása

A modern technológia, az elegáns dizájn, a precíz tervezés segítségével újraértékelhető az otthon kényelme, és közben mindvégig élvezhető a természet közelsége. Ez jelenti az igazi szabadságot.

Fontolja meg Ön is, hogy kibővíti az életterét, méghozzá a stílusosság és az időtállóság jegyében!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek