2 hónapnál régebbi cikk

Milyen telefontok illik hozzád? Segítünk a döntésben! 
Fehérvár Médiacentrum fotója
pixabay/JESHOOTS-com
Milyen telefontok illik hozzád? Segítünk a döntésben! 

Ha létezik olyan, hogy "must have" okostelefonos kiegészítő, akkor egyértelműen a védőtok az. Hiszen ahogy a nevében is benne van, ez a termék megóvja a készüléket a karcoktól, kopástól, de ami még jobb, hogy egyedivé és stílusossá is teszi azt.

Hiszen egy-egy márka közkedvelt modelljét nagyon sokan megvásárolják, viszont érdemes valamivel kitűnni az egyforma mobilok tengeréből. Tanácstalan vagy, mert nem tudod, hogy melyiket válaszd a Tok-Shop.hu telefontokjainak óriási kínálatából? Akkor olvass tovább, mert néhány hasznos tippel segítünk megkönnyíteni a döntést!

Elegancia mindenek felett: flip tok

A flip kialakítású, azaz oldalra nyíló tokok nagyon népszerűek az üzletemberek és -asszonyok körében, főleg a bőr vagy a bőrhatású darabok. Szerinted miért? Eláruljuk: azért, mert nagyon igényes és elegáns megjelenést kölcsönöznek. 

Egy ilyen tokkal még egy tárgyaláson sem kell szégyenkezni, nyugodtan ki lehet rakni a mobilt az asztalra a laptop vagy az iratok mellé. 

Sőt, ez a kialakítás még diszkréciót is biztosít: csukott állapotban ugyanis a tok eltakarja a mobil kijelzőjét, így egészen biztosan nem kerülsz kellemetlen helyzetbe amiatt, hogy egy fontos üzleti találkozó közepén felvillan egy értesítés, miszerint az egyik barátod küldött egy pajzán mémet, és ezt a tárgyalópartnered is pont észreveszi.

Ha tehát szereted az eleganciát és a praktikus megoldásokat, akkor egy flip tokban biztosan nem fogsz csalódni!

Maximális védelem: ütésálló tok

Rajongsz az extrém sportokért, netán olyan munkakörben dolgozol, ahol mindennapos a por, a sár és a piszok? Esetleg mindkettő? Nos, akkor neked sürgősen szükséged van egy masszív ütésálló tokra, különben szegény készüléked nagyon hamar le fog amortizálódni. 

Ezek a termékek bár vastag és robusztus kialakításúak, de pont emiatt sokkal jobban megvédik a mobilodat, mint egy normál tok. Ha ilyenben tartod, nem kell aggódnod amiatt, hogy leesik (persze a képernyőre azért ajánlott egy üvegfólia is), hiszen kutya baja sem lesz. 

A sportolás szerelmeseinek: karpánt tok

Manapság semmi meglepő nincs abban, ha az emberek még edzés alatt is a kezük ügyében akarják tudni a mobiljukat, pláne ha arról hallgatnak zenét vagy podcastet közben. Ám kézben tartani a telefont igencsak kényelmetlen, arról nem is beszélve, hogy egy óvatlan mozdulattal el is ejtheted.

Mindezt viszont kivédheted azzal, ha egy karpánt tokba rakod a mobilt, majd ezt rögzíted a felkarodra. Így mindkét kezed szabadon marad, és a telefonod védelme miatt sem kell aggódnod.

A zero waste életmódot követőknek: bioplasztik tok

Számodra kiemelten fontos a fenntarthatóság, és tudatos vásárló vagy? Ne is keress tovább, a bioplasztik tokokban minden megvan, ami egyezik az elveiddel! 

Ezek a termékek 100%-ig környezetbarát, komposztálható anyagból vannak, így ha meguntad őket, akkor sem végzik felesleges hulladékként, hiszen megfelelő körülmények között 6-24 hónap alatt teljesen lebomlanak.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek