2 hónapnál régebbi cikk

Folyamatosan bírálják el és utalják ki a 65 év feletti fehérváriak támogatását
·Híreknyugdíj·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Simon Erika
Folyamatosan bírálják el és utalják ki a 65 év feletti fehérváriak támogatását
·Híreknyugdíj·Utolsó frissítés: undefined

Már több mint tízezer székesfehérvári nyugdíjas kapta meg a határozatot arról, hogy hamarosan megérkezik a nekik járó tízezer forintos települési támogatás – számolt be közösségi oldalán Cser-Palkovics András polgármester.

"Immár több mint tízezer fehérvári nyugdíjas kapta meg a határozatot arról, hogy hamarosan megérkezik a nekik járó tízezer forintos települési támogatás.

Nagyon köszönöm a hatósági főosztályon dolgozó kollégáimnak a rengeteg hétvégi túlórával járó, kitartó munkát, melyet a sok ezer kérelem elbírálása igényel!

Biztatom minden 65 éven felüli, fehérvári lakóhellyel rendelkező polgárunkat, hogy éljen a lehetőséggel és adja be támogatási kérelmét!

A kérelem azért szükséges, hogy önkormányzatként adómentesen nyújthassuk a 10 ezer forintos támogatást!

Idén a támogatáshoz csatoltunk egy levelet is, melyben időskorú polgáraink figyelmét felhívjuk a városban működő, a társaság mellett rengeteg programot és élményt nyújtó nyugdíjas klubokra is.

A levél tartalmazza a klubok listáját, minden további kérdést, érdeklődést kollégáim várnak a 06-22-537-197-es telefonszámon, vagy a parbeszed@szekesfehervar.hu e-mail címen!"

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek