1 hónapnál régebbi cikk

Fehérváron tartottak ismertetőt az adózásról
Fehérvár Médiacentrum fotója
Zsiday Ádám
Fehérváron tartottak ismertetőt az adózásról

E-áfa, globális minimum, karbonvám. Ilyen és hasonló témákban hallhattak ismertetőt csütörtökön a Városházán a helyi cégek, vállalatok, vállalkozások képviselői. Az eseményen adószakértők ismertették a januártól hatályos jogszabályváltozásokat és aktualitásokat.

Mind az Európai Unióban, mind hazánkban felgyorsult a jogszabály változtatás igénye az elmúlt években, ezért év közben számos módosítás lép életbe. Azért, hogy a helyi cégek, vállalatok megismerhessék az adózással kapcsolatos újdonságokat, konferenciát szerveztek a Városháza dísztermében. Az eseményen adószakértők ismertették a januártól hatályos aktualitásokat.

A szakmai délelőtt résztvevőit a város polgármestere köszöntötte, aki úgy fogalmazott: nemcsak Székesfehérvár történelmére, de gazdasági életére is büszkék lehetünk, hiszen a város működőképességét, és fejlesztési lehetőségeit a helyi gazdaság növekedése, és az itteni teljesítmény határozza meg beleértve a helyi adóbevételeket is, melyek mindig is nagy segítséget nyújtottak az önkormányzatnak, ahhoz, hogy a közös terveinket meg tudjuk valósítani. Cser-Palkovics András köszönetét fejezte ki, hogy a helyi vállalatok, cégek, vállalkozások képviselői számára, itt, helyben ismertették a legfontosabb változásokat.

Az “Adózás 2024 - Az áfától az idegenrendészetig” elnevezésű rendezvényen olyan témák kerültek terítékre, mint a karbonvám, a globális minimum adó, vagy az e-áfa témaköre, de a nap folyamán a résztvevők kerekasztal beszélgetésen is részt vehettek.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek