1 hónapnál régebbi cikk

Az Alba Bástyát támogatták az Ugorj be most! est bevételével
Fehérvár Médiacentrum fotója
Bácskai Gergely
Az Alba Bástyát támogatták az Ugorj be most! est bevételével

Újabb állomásához érkezett az Ugorj be most! színházi improvizációs sorozat. Jótékonysági céllal rendezték meg a hétfői estet, amelynek teljes bevételével az Alba Bástya Család- és Gyermekjóléti Központot támogatták.

Az Ugorj be most! színházi improvizációs sorozatot a nagy sikerű Beugró című televíziós műsor mintájára rendezték meg. Az esemény jótékony célt szolgált, a teljes bevételt ugyanis az Alba Bástya Család- és Gyermekjóléti Központ működésére ajánlotta fel a szervező, Értékmentők csapata.

Az eseményen Mészáros Attila alpolgármester hangsúlyozta, nagyon hálás az Értékmentőknek és a színművészeknek, hogy már hosszú hónapok óta megszervezik ezt a programot, ami kikapcsolódást nyújtó, nevettető és a mindennapok problémáit feledtető esemény.

Pletser Ádám, az iGenerációért Egyesület elnöke örömét fejezte ki, hogy hosszabb kihagyás után ismét összejöhettek és közösen élvezhették az előadást.

Tisztl Henrik, az Alba Bástya Család- és Gyermekjóléti Központ vezetője köszönetét fejezte ki azért, hogy a szórakoztatást összekötötték a karitatív akcióval. Mint mondta, az intézményükben mintegy száz olyan munkatárs van, aki minden nap a rászorulókért dolgozik zömmel Székesfehérváron és a környező településeken.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek