1 hónapnál régebbi cikk

A fürdőszobával harmonizáló zuhanyrendszer
Fehérvár Médiacentrum fotója
globalvivamarket
A fürdőszobával harmonizáló zuhanyrendszer

A fürdőszoba (és azon belül a zuhanyzó) a legtöbbet használt helyiség a lakásban. Amellett, hogy gyakori használat jellemzi, hosszú távra választjuk meg a kinézett darabot, ezért nagyon fontos, hogy körültekintően hozzuk meg a döntést.

A Global Viva Market kínálta zuhanyrendszerek széles választékban kaphatók. A minőségi zuhanyrendszerek mellett csaptelepek, mosdók és fürdőszoba bútorok közül is válogathatunk. Az országban több mint 200 értékesítési pont található. A magas fokú értékesítés mellett a vásárlók elégedettsége kiemelt fontosságú. Mielőtt még választanánk a kínálatból, először gondoljuk át, hogy milyen szempontok alapján érdemes keresgélni.

Zuhanyzás, mint a nap zárása

Egy hosszú napot követően, nincs is más vágyunk, mint hogy beálljunk a zuhany alá, és kiélvezzük a forró vízcseppek simogatását. Ez a kellemes tevékenység segít az izmok ellazításában, a stressz levezetésében, valamint a bőrünk és az elménk is felfrissül. Még élvezetesebb, ha a fürdőszobához és az igényeinkhez passzoló zuhanyrendszert használunk otthonunkban.

A zuhanyrendszer részei

A zuhanyrendszer egy komplex struktúra, melybe több termék, illetve kiegészítő együttese beletartozik. Ilyen például a zuhanyfej, a zuhanycső, de -kabin, és a -függöny is. Ahhoz, hogy a rendszert megfelelően tudjuk kiválasztani, több szempontot érdemes figyelembe venni. Ha mindent egy helyről szerzünk be, az mindenképp előnyös, illetve megkönnyíti a dolgunkat is.

A fürdőszoba mérete, stílusa és annak funkciói

A fürdőszoba mérete nagymértékben befolyásolja, hogy milyen lehetőségeink vannak. Egy kicsi fürdőben sokkal jobban meg van kötve a kezünk, mint egy nagyban. Előbbiben a helytakarékos alternatívákat szükséges előnyben részesíteni, míg utóbbiban csak a képzeletünk szabhat határt a fürdő berendezésének. Egy nagyobb térben egész nyugodtan alkalmazhatunk zuhanyoszlopokat, mennyezeti zuhanyfejeket és szabadon álló zuhanykabinokat.

Ha azt szeretnénk, hogy a helyiség minden pontja harmonizáljon egymással, akkor ügyelnünk kell arra, hogy lehetőség szerint egy lakberendezési stílust kövessünk. Ha nem vagyunk ennek hívei, és nem állunk nagy lakberendező hírében, akkor elég, ha arra figyelünk, hogy a kiválasztott termékek és kiegészítők passzoljanak egymáshoz, így nem lesz a komplett helyiség egy nagy katyvasz. Egy harmonikus fürdőszobában mi is jobban érezzük magunk, és könnyebben töltődünk fel.

A zuhanyrendszer kapcsán azt is át kell gondolnunk, hogy milyen funkciókra van igényünk. Ha csak beugrunk a tusolóba, és percek alatt végzünk, akkor nincs szükségünk extrákra, egy egyszerű típussal is beérhetjük. Viszont, ha előszeretettel áztatjuk magunkat hosszan a forró víz alatt, akkor jöhetnek az olyan extrák, mint a több fúvókával ellátott multifunkciós zuhanyfejek és egyéb termékek.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek