1 évnél régebbi cikk

Fehérvár részvételével megdőlt a gyerekemelési világrekord
Fehérvár Médiacentrum fotója
SZÉNA Egyesület a Családokért
Fehérvár részvételével megdőlt a gyerekemelési világrekord

Székesfehérvár idén is csatlakozott az országos gyerekemelési világrekord-kísérlethez, amely során sikerült felülmúlni a tavalyi akció során produkált számokat.

A SZÉNA Egyesület a Családokért civil szervezet idén ötödik alkalommal kapcsolódott be a Három Királyfi, Három Királylány Alapítvány Gyereket a magasba elnevezésű, határokon átnyúló világrekord-kísérletébe.

Az országos gyerekemelésen közel 40 település vett részt (a székesfehérvári rendezvénynek több mint 600 résztvevője volt), kiállva a gyerekvállalás, a családalapítás fontossága mellett.

A fehérvári program a Panna-bál együttes Buborék mesekoncertjével indult, majd ezt követően pontban 11-kor a jelenlévők egyszerre emelték a magasba gyermekeiket. A rendezvényen jelen volt a székesfehérvári esemény fővédnöke Tarné Kovács Sarolta olimpiai bronzérmes és világbajnok magyar öttusázó is, aki 4 hónapos kisfiát, Vincentet emelte a magasba.

A Három Királyfi, Három Királylány Mozgalom az összesítés után Facebook-oldalán jelentette be az örömhírt, miszerint idén is sikerült a világrekord-kísérlet, az ötödik alkalom minden eddigi gyerekemelést felülmúlt!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek