1 évnél régebbi cikk

Lakásfelújítás szakember nélkül, professzionális módon? Vágj bele bátran!
Fehérvár Médiacentrum fotója
foliasjuci.hu
Lakásfelújítás szakember nélkül, professzionális módon? Vágj bele bátran!

Lakásunk kinézete rányomja bélyegét a hangulatunkra. Mindenki szeretne ízlésének megfelelő, mutatós otthonban élni, azonban az anyagi lehetőségek sokszor korlátozottak. Egy régimódi szekrény, kopott fürdőszoba- vagy elavult konyhabútor letörhetik jó kedvünket, hiszen ezek kicserélése, felújítása súlyos százezrekbe kerülhet.

És természetesen az anyagköltség mellett a szakemberek munkadíja is az egekben van, így a végeredmény borsos összegre fog rúgni. Ha azonban Fóliás Juci öntapadós fóliáit választod, nem kell ez miatt sem aggódnod. 

Fóliázz bátran, bármit!

Ez egy olyan lehetőség, ami nem igényel szakembert, könnyen hozzáférhető, bárki játszi könnyedséggel megcsinálhatja, és a felújítási összeg töredékébe kerülhet. Hihetetlen igaz? Pedig a fóliázás mindenki számára elérhető és az instrukciók betartása mellett olyan végeredmény érhető el, amiről korábban nem is álmodtunk volna.

Olyan felületeket újíthatsz fel, amire eddig nem is gondoltál volna! Fóliás Juci öntapadós fóliáival, falpaneleivel, ablakfóliáival és öntapadós csempéivel hihetetlen változást érsz el, gyakorlatilag egy teljes lakásfelújítást végezhetsz el. Kezdj bele a lakásod egy pontján és meglátod, amint kész vagy, azonnal folytatni akarod.

A konyha felújítása

Ha a konyhabútorod funkcionálisan megfelelő, akkor felesleges beruháznod egy újabb darabba, hiszen a fóliázással annyiféle szín és minta közül tudsz választani, hogy leesik az állad a kínálatot látva.

Keresd meg a neked tetsző fóliát és ragaszd át a konyhabútor frontját. A munkalapra válassz prémium fóliát, hiszen az nagyobb igénybevételnek van kitéve. A pult fölé tehetsz fóliát, öntapadós csempét vagy falpanelt, ízlésed szerint. A padlót öntapadós padlóval újíthatod meg. Az asztalt is átfóliázhatod.

A fürdőszoba átalakítása

A 3D öntapadós csempét ajánljuk, a teljes fürdőszobát becsempézheted vele. Könnyen ráragad a korábbi csempére, és meg fogsz lepődni, hiszen úgy fog kinézni, mintha most ment volna el a mester.

A szoba hangulatának megváltoztatása

A fal egy részére, de akár az egészre használhatsz falpanelt, főként az ágyak mellé ajánljuk, hiszen szigetel is. A padlót öntapadós padlóval, a szekrényeket pedig fóliával újíthatod fel, így mindenki azt fogja hinni, hogy most vásároltad a berendezést.

Az előszoba teljes átváltoztatása

Az előszobaszekrény fóliázásához válaszd ki azt a mintát, ami a hangulatodnak megfelelő és újítsd meg teljes egészében. A falra tegyél falpanelt, egy rusztikus vagy egy téglamintás nagyon különleges hatást fog kelteni. A padlót is felújíthatod öntapadós padlóval és ne feledkezz meg a beltéri ajtókról sem.

Mindegy, hogy mennyi időd van, haladj a saját és a pénztárcád ütemében a lakásfelújítás során. A fóliázáshoz nézz videókat, szerezz inspirációt mások munkáiból és olvasd át a használati utasítást, így biztos lehetsz benne, hogy tökéletes lesz a végeredmény.

A fólia helyes felrakása egyáltalán nem ördöngösség, és meglátod, te is és ismerőseid is meg fognak lepődni a végeredmény láttán, ami hosszú évekig boldogítani fog benneteket.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek