11 hónapnál régebbi cikk

Válasszon Ön is hosszú élettartamú, prémiumminőségű tolóajtót!
Fehérvár Médiacentrum fotója
Pixabay
Válasszon Ön is hosszú élettartamú, prémiumminőségű tolóajtót!

A modern otthonok kihagyhatatlan darabja a terasz tolóajtó, hiszen nemcsak rendkívül dekoratív, hanem mind a bel-, mind a kültér nagyszerűen kihasználható, berendezhető mellette.

A választásnál érdemes a drágább, de megbízható, magas minőségű szerkezet mellett letenni a voksunkat, hiszen nyílászárót nem néhány évre választunk, hanem évtizedekre, és a mindennapos használatot is probléma nélkül bírniuk kell. Miért éri meg prémiumminőségű terasz tolóajtót választani? Tartson velünk, és tudjon meg többet a Kömmerling profilú ajtókról, ablakokról!

Tartós, megbízható műanyag nyílászárók

Sokan még mindig idegenkednek a műanyag nyílászáróktól, mert csak a silány minőségű, besárgulásra hajlamos fehér műanyag ajtókat és ablakokat ismerik, azonban az Ablak Outlet Kömmerling műanyag nyílászárói a prémium minőséget képviselik, és akár a fa szépségét nyújtják generációk számára, kompromisszumok nélkül, minimális karbantartási igény mellett.

A prémium műanyag nyílászárók nemcsak a szerkezetekkel szemben támasztott épületfizikai és magas minőségi követelményeknek felelnek meg, hanem esztétikailag is a maximumot nyújtják. Rengeteg szín közül választhat, akár két oldalon különböző kivitelűt is, és a faerezetes fóliáknak köszönhetően a fa nyílászárókhoz megszólalásig hasonlító megjelenésűt is. Nincs szükség utógondozásra, mégis hosszú időn keresztül megőrzik eredeti szépségüket. 

Miért a Kömmerling nyílászárókat válassza?

Az igazoltan Németországban gyártott, PVC alapanyagból készült Kömmerling profilok egyet jelentenek a magas minőséggel. Többféle beépítési mélység és légkamra számú profil közül választhat igényeinek, pénztárcájának megfelelően. 

A prémium ajtók és ablakok rendkívüli hőátbocsátási értékekkel rendelkeznek, emellett kiváló és nagy teherbírású, felületkezelt acélmerevítők gondoskodnak a szerkezetek stabilitásáról. Ablakok esetén 2 vagy 3 rétegű üvegezést is választhat, amellyel még kedvezőbb U értékek érhetők el, így akár passzívházakba is megfelelőek lehetnek. 

A minőségi G-U Uni-Jet vasalatrendszer alapfelszereltségben alsó, kiemelésgátló zárfogadókat, tolóajtók esetén hibás működtetésgátlókat és nagyobb teherbírású falcpántokat jelent.

Modern emelő-toló erkélyajtók előnyei

A korszerű toló teraszajtók látványukban is jóval többet kínálnak, mint a hagyományos, nyíló teraszajtók, ha pedig az előnyeiket nézzük, messze túlszárnyalják azokat. 

  • Helytakarékosak, mivel az ajtó síkjában, oldalirányban mozdulnak el.
  • Világosabbá teszik az otthonokat, mivel kisebb kerettel rendelkeznek, és beépítési szélességük sem korlátozott, a mozgó szárny maximális teherbírása 400 kg.
  • Akadálytalan kilátást biztosítanak.
  • A tolóajtónak köszönhetően jobban szabályozható a légáramlás.
  • Könnyű, egykezes használatot tesznek lehetővé.
  • Biztonságosan működtethetők.

Tolóajtókkal nagy, egybefüggő és dekoratív tereket hozhat létre, akár 6,5 m-es falnyílás kiváltására is alkalmas nemcsak új építés, de otthonfelújítás esetén is.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek