10 hónapnál régebbi cikk

Ittas férfi lőtt a levegőbe a fehérvári belvárosban
·Hírekrendőrség·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
PB
Ittas férfi lőtt a levegőbe a fehérvári belvárosban
·Hírekrendőrség·Utolsó frissítés: undefined

Gyorsan intézkedtek a rendőrök.

A szekesfehervar.hu portál számolt be róla, hogy egy férfi ittas állapotban, kedden este, jelenleg nem tudható okból a levegőbe lőtt gázriasztó fegyverével. A police.hu beszámolója szerint  2023. július 4-én este riasztották a rendőröket a Juhász Gyula utcába egy láthatóan ittas állapotban lévő férfihoz, aki fegyvernek látszó tárgyat viselve fel-alá sétálgatott. Később egy üzlet bejárati ajtaját rugdosta, miközben a magánál tartott tárggyal – amelyről kiderült, hogy gáz-riasztó fegyver – egy alkalommal a levegőbe lőtt.

A székesfehérvári rendőrök nagy erőkkel a helyszínre vonultak, és a kapott személyleírás alapján az elkövetőt perceken belül elfogták, majd előállították. A nyomozók a helyszíni szemle során a lőszerhüvelyt megtalálták és lefoglalták a férfi zsebéből előkerült egy darab gáz-riasztó lőszerrel együtt. Az elkövető lakóhelyén is kutatást tartottak, ahol fegyverviselési engedélyt, gáz-riasztó pisztolyt, fegyvertárat és gáz-riasztó töltényeket foglaltak le.

A székesfehérvári lakos ellen fegyveresen elkövetett garázdaság bűntett megalapozott gyanúja miatt indult büntetőeljárás.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek