7 hónapnál régebbi cikk

Jaczó Jenő testnevelő tanárról nevezték el a Bugát strandröplabdapályáját
·Hírekvilágnap·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
Simon Erika
Jaczó Jenő testnevelő tanárról nevezték el a Bugát strandröplabdapályáját
·Hírekvilágnap·Utolsó frissítés: undefined

A Bugát Pál Technikumban az intézmény jelenlegi és egykori tanárait köszöntötték a pedagógusok világnapja alkalmából. Az ünnepélyes esemény egyben egy névadó is volt, miután az iskola udvarán található strandröplabdapályát Jaczó Jenő testnevelő tanárról nevezték el.

A pedagógusok világnapja alkalmából köszöntötte jelenlegi és volt tanárait a Bugát Pál Technikum csütörtökön délután. Az UNESCO kezdeményezésére 1994 óta minden évben október ötödike a Pedagógusok Világnapja, amikor a pedagógusok munkája és a jövő generációira gyakorolt hatásuk előtt tisztelegnek világszerte.

A Bugát Pál Technikumban a jeles alkalom egyben a röplabda ünnepe is volt: névadó ünnepség keretében nevezték át ugyanis az iskola udvarán található strandröplabdapályát, ami ezentúl Jaczó Jenő korábbi testnevelő tanár és röplabdaedző nevét viseli majd.

Jaczó Jenő Strandröplabdapálya tábláját Mészáros Attila alpolgármester és Nagy Róbert, a Bugát Röplabda Alapítvány elnöke leplezte le. Az ünnepi műsort a diákok szavalással és énekkel színesítették.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek