Áttáncolt 15 év – Színvonalas gálaműsorral készül a MegaDance Táncstúdió
Fehérvár Médiacentrum fotója
Rovó Tamás
Áttáncolt 15 év – Színvonalas gálaműsorral készül a MegaDance Táncstúdió

15. Jubileumát ünnepli idén a MegaDance Táncstúdió. A születésnap alkalmából különleges gálaműsorral készülnek a szervezők, június 3-án.

Színvonalas, látványos gálaműsorral készül a MegaDance Táncstúdió. A tánccsoport vezetője Rovó Tamás 19 évesen alapította meg Győrben a táncstúdiót, amely 2009 óta működik Székesfehérváron. A művész ekkor szerződött a Vörösmarty Színház társulatához, ezt ünneplik majd meg júniusban.

"Az idei gálaműsor fő témája a fehérvári 15 év, ezért kevés lesz a vendégprodukció, de érkezik majd édesapám tánccsoportja Pécsről, valamint mesterem Bakó Gábor Budapestről"- mondta el Rovó Tamás, a MegaDance Táncstúdió vezetője.

A darabban székesfehérvári táncosok lépnek majd színpadra, a műsorvezetők pedig Váradi Eszter Sára és Keller János lesznek. A táncstúdió vezetője elmondta, az eddig megszokott színvonalat szeretné ismét a közönség elé vinni.

A csapat már gőzerővel készül a jubileumi gálaműsorra, melyet június 3-án, pénteken 18 órakor rendeznek meg a Vörösmarty Színházban.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek