2 évnél régebbi cikk

Hatalmas dugó van a Budai úton
·KözlekedésBudai út·Utolsó frissítés: undefined
Fehérvár Médiacentrum fotója
fmc.hu
Hatalmas dugó van a Budai úton
·KözlekedésBudai út·Utolsó frissítés: undefined

Több kilométeres dugó alakult ki a Budai út Székesfehérvárról kivezető szakaszán. A hatalmas torlódás nagyjából a Köfém lakóteleptől kezdődik és majdnem Kisfaludig tart.

A Budapest-Balaton kerékpárút építése miatt több kilométeres közlekedési dugó alakult ki Székesfehérvár legforgalmasabb útján hétfő délután. Az autók már a Köfém lakótelep magasságában feltorlódtak, és csak nagyon lassan haladt a városból kifelé haladó sor.

A kivitelező cég korábban jelezte, hogy a kerékpáros aluljáró kialakítása miatt fennakadások várhatók. Június eleji közleményükben azt írták, hogy "az építés ideje alatt a 7. sz. főúton jelzőlámpával irányított félpályás forgalomterelésre kell majd számítani. Emiatt jelentős torlódás alakulhat ki a 7. sz. főút Székesfehérvár keleti bevezető szakaszán, illetve Székesfehérvárról kifelé a Velencei-tó és Kisfalud irányába."

Hangsúlyozták, hogy az aluljáró kivitelezése több ütemben valósul meg összesen három hónap alatt. A kivitelezés befejezési határideje 2022. március. Az útüzemeltetési időszakra tekintettel a téli hónapokban munkavégzés várhatóan nem történik.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek