1 évnél régebbi cikk

Ez az 5 legjobb kényelmes és meleg női téli kabát
Fehérvár Médiacentrum fotója
Freepik/lookstudio
Ez az 5 legjobb kényelmes és meleg női téli kabát

A meleg felsőruházat a női téli ruhatár alapjaként is szolgál. Vajon milyen kabátot vagy dzsekit válasszunk a télre? A legjobb olyan anyagból készül, amely optimális alacsony hőmérsékleten, véd a széltől és a hótól. De persze emellett jól kell kinéznie, passzolva a sziluetthez, és komponálnia kell a gardrób egyéb dolgaival is. Megnéztük a szezon trendjeit, és kiválasztottunk öt női kabátot a hölgyek számára. Nem kérdés, a Bolf.hu webáruházban minden nő megtalálja a számára tökéletes felsőruházati modellt.

Valószínűleg már neked is kialakult egy jól bevált, egyéni stílusod, és pontosan tudod, hogy a klasszikusabb vagy inkább az avantgárd modelleket priorizálod. Szereted az intenzív színeket, vagy inkább maradsz a nyugodt pasztell paletták bűvöletében?

Az idei zimankós szezon hölgyek számára fenntartott dzseki és kabát kollekciója minden bizonnyal minden ízlést kielégít, legalábbis a Bolf.hu kínálatában egészen biztosan.

A felsőruházati kínálatban különféle szabásokra bukkanhatsz, például itt: https://www.bolf.hu/hun_m_Noi-ruhazat_Noi-dzsekik_Teli-12978.html

Javasoljuk, hogy állítsd össze a saját preferenciáidhoz igazodó top 5 listát, kíváncsiak vagyunk, hogy mennyire egyezik az általunk felállított besorolással. Nézzük!

1. Kapucnis maxi pehelykabát

A pehelykabátokat kacsapehellyel, esetleg libatollal vagy szintetikus töltőanyaggal töltik ki. Ennek köszönhetően a legnagyobb fagyban is hordhatóak. Ezenkívül az új technológiák lehetővé teszik, hogy a felsőruházati termékeket úgy készítsék el, hogy azok könnyűek és változatos fazonúak legyenek.

Ha szeretnéd az egész alakod beburkolni, akkor érdemes egy térd feletti parka kabátot választani, kötős és kapucnis kivitelben. Mivel kombinálható a pehelykabát? Egy ilyen kabát jól mutat egy ékszeres tornacipővel, szivarkával és meleg pulóverrel vagy garbós blúzzal.

2. Prémes kabát

Ha szőrméről beszélgetünk, akkor látható, hogy a 2022-2023-as téli szezonban egyértelműen mesterségesnek kell lennie. A természetes szerencsére manapság már nagyon átütő, és a gyártók eltérnek a használatától a könnyebb, szintetikus változatok javára.

Különösen érdekes megjelenést biztosít a színes szőrme a gallér szegélyein és a kabát teljes hosszában történő rögzítési módozatban. Ez a fazon nagyon elegánsnak tűnik, és tökéletesen illeszkedik például egy kifinomult, elegáns vacsorához vagy akár az operához is.

3. Metál dzsekik

Ezek a típusok is hatalmas népszerűségnek örvendenek manapság. Ez egy olyan hölgy ajánlata, aki nem fél a merész stilizációtól. A kozmikus metál energiát ad, és sötétedés után is erősíti a biztonságot, mert egy ilyen kabát sötétben is látható. A fémes kabát napjainkban az egyik legpopulárisabb választás.

4. Oversize parka 

A parka egy laza szabású, formálisabb stílusú kabát. Nagyon kényelmes, a foltvarrás ráadásul eleganciát kölcsönöz, és könnyen bevált eleme lehet egy nő gardróbjának. Érdemes oversize szabást választani, nagy zsebekkel és kapucnival. Jól mutat majd hétköznapi és formálisabb stilizációkkal egyaránt.

5. Téli kabát övvel 

Jó választás egy olyan hölgynek, aki szeretné kiemelni az alakját. Az öv lazán rögzíthető, övhurkokba illeszthető. Érdekes csattal kiegészítő dekoráció és erős stíluselem. A kabát övvel való megkötésének másik előnye, hogy melegebben tart minket.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek