1 évnél régebbi cikk

Te milyen fogadalmat tettél szilveszterkor?
Fehérvár Médiacentrum fotója
laptopland.hu
Te milyen fogadalmat tettél szilveszterkor?

Bár az emberek java része azt mondja, hogy irtózik ettől a szokástól, és ők ugyan semmit sem fogadnak be, de ha nagyon őszinte vagy önmagaddal, még akkor is tervezel változtatásokat eszközölni, ha nem is nevezed nevén.

Kinek ne fordulna meg a fejében, hogy környezettudatosabban fog élni? Vagy hogy jobban ügyel arra, hogy mennyit és mire költ? Vagy hogy kitanul egy új szakmát? Ha ezek közül bármelyik is érint téged, akkor mindenképpen érdemes elolvasnod a mai cikkünket!

Környezettudatosabb szeretnél lenni?

Ma már minden értelmes ember azon van, hogy minél kevesebbet ártson a bolygónknak, így ha arra is szorulsz, hogy lecseréld a számítógépedet, megteheted mindezt ökologikus változatban is a Laptopland.hu prémiumminőségű használt számítógépeivel is!

Hogy mi köze van a számítógépnek a környezetvédelemhez?

Mivel az elektronikai cikkek nem bomlanak le, ezért veszélyes hulladéknak minősülnek, amit vagy elégetnek - a levegőt szennyezve ezzel -, vagy szegényebb országokban hoznak létre szemétlerakókat, amivel persze tovább rontják az ott élők amúgy sem egyszerű helyzetét.

Ha tehát számítógépre van szükséged, ha megmentesz egy amúgy még tökéletes állapotban lévő gépet a szanálástól, akkor máris rengeteget tettél a Földért!

Vigyázni szeretnél a vagyonodra?

Ezzel párhuzamosan viszont a használt gépek vásárlásával a pénztárcádnak sem leszel az ellensége, hiszen az irodai környezetből érkező csúcsminőségű számítógépeket a bolti ár töredékéért tudod beszerezni, hiszen egy használt cikket, még ha nagyon is vigyáztak rá és keveset lett csak használva, nem fogja senki ugyanannyiért adni, mint a teljesen új változatát.

Új szakmát szeretnél kitanulni?

Mivel ezek a gépek tökéletes állapotban vannak, sőt az utóbbi két-három év csúcsmodelljei közé tartoznak, ezért bármilyen célnak megfelelnek.

Ha csak a szabadidődet töltenéd el a géped használatával, vagy esetleg home office-ban dolgoznál vele, esetleg egy új tanfolyamot végeznél el a mostanság oly népszerű online keretek között, az eszköz nem fog akadályt gördíteni eléd.

Ezért aztán bátran szerezd be a számodra szimpatikus verziót, és jelentkezz a megfelelő tanfolyamra, hogy meg tudd valósítani mindazt, amit idénre beterveztél.

Tedd mindezt kockázatmentesen!

Mivel a Laptopland.hu számítógépei irodai környezetből érkeznek, ezért nem kell attól tartani, hogy szakszerűtlenül és felügyelet nélkül lett nyúzva akár fél évtizeden keresztül. Éppen ellenkezőleg: szakszerű karbantartás mellett 1-2 éves használat után kerülnek lecserélésre, hogy helyüket már az eggyel modernebb változatok vegyék át. 

Gondos és alapos átvizsgálás és tesztelés után kerülnek a webáruház polcára, sőt még minimum kétéves garancia is jár melléjük, így biztosan nem kell semmit sem kockára tenni azzal, hogy nem vadiúj gép mellett teszed le a voksodat!

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek