10 hónapnál régebbi cikk

Ezért éri meg asztali- és padlódobozokat használni
Fehérvár Médiacentrum fotója
pexels/cottonbro studio
Ezért éri meg asztali- és padlódobozokat használni

Sokan bele sem gondolnak abba, hogy egy építkezés, lakásátalakítás, modernizálás során mennyi mindenre, főként apróságokra van szükség. Pedig kezdetben igyekszünk mindent összeírni, átgondolni, hogy tudjuk, mivel számolhatunk végül. 

A kábelek és vezetékek mellett azonban nemcsak kapcsolók, hanem lámpák, kiegészítők, valamint olyan kellékek is kellenek, mint például a padló- és asztali dobozok. Bár kis dolognak tűnhetnek, ha belegondolunk nagyon hasznosak, hiszen így az otthonunk sokkal biztonságosabbá válik. A választás során azonban nagyon fontos, hogy esztétikai szempontból is a megfelelőt szerezzük be. 

Ebben a cikkben arról írunk részletesebben, hogy miért éri meg ezeket a kiegészítőket használni. 

Mikor és hol van szükség asztali- és padlódobozokra?

Az Elektrikstore.hu asztali- és padlódobozai számos helyzetben jöhetnek jól, hiszen manapság a home office munkavégzés miatt számtalan otthonban van iroda vagy dolgozószoba. Mivel itt a szokásosnál több a vezeték, amit nem lehet elrejteni, így nehéz helyzetben találjuk magunkat. A kábelek általában felfelé vezetnek, hiszen az íróasztalon tárolunk minden olyan dolgot, amire napközben szükség lehet. 

Ennek kapcsán azonban igen fontos, hogy a tervezés során kialakításra kerüljenek olyan nyílások, ahova a vezetékeket bedugni és kihúzni lehet. Ez elősegíti a lakás ezen részén való biztonságos közlekedést, ráadásul valljuk be, az összkép is jóval esztétikusabb lesz. Egy padlódoboz sokkal szebb látvány, mintha mindenhol fekete, fehér vagy éppen szürke kábelek tekeregnének.

A Kanlux márka gyártmányai

A Kanlux egy lengyel gyártó, amely évről évre fejlődik, hatalmas összegeket költenek mind a kutatásra, mind a fejlesztésre, mind az előállításra. Ennek köszönhetően rendszeresen rukkolnak elő olyan innovatív megoldásokkal, amelyekkel korábban még nem találkozhattunk. Ez pedig nemcsak nekik, hanem nekünk, felhasználóknak is előnyös, ennek hála ugyanis modern otthont hozhatunk létre. 

Évente több száz olyan terméket dobnak piacra, ami korábban még nem volt kapható. Ezek kapcsán mindig ügyelnek a globális trendekre, valamint a modern technológia használatára. Mielőtt azonban bármi az üzletek polcaira kerül, alaposan átvizsgálják azt, hogy valóban megbízhatóan és tartósan működik-e az eszköz. Jelenleg nagyjából 3500 fajta termékkel foglalkoznak, amik között vannak LED-es kiegészítők, illetve természetesen az asztali- és padlódobozok egyaránt. 

Az asztali- és padlódobozok kínálata és használata

Egyik népszerű termékük a 12 modulos doboz, amely lehetőséget ad arra, hogy még egy otthoni irodában is kényelmesen és biztonságosan érezhessük magunkat. Ennek hála ugyanis az oda nem passzoló kábeleket könnyedén eltüntethetjük, így elkerülhetőek a sérülések, valamint az esetleges balesetek. Remek választás továbbá apartmanokban, garázsokban, nagyobb irodákban, ahol az elektromos vezetékek telepítésére különösen ügyelni kell. 

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek