10 hónapnál régebbi cikk

Kulináris finomságok, osztrák helyi specialitások egy alpesi szállodában
Fehérvár Médiacentrum fotója
otp-birkenhof.at
Kulináris finomságok, osztrák helyi specialitások egy alpesi szállodában

Sokszor van az, hogy összefut a nyál a szánkban, és nagyon vágyunk egy igazán finom ételkülönlegességre vagy egy több fogásból összeállított pazar menüre.

Hiszen ki ne szeretné a finomabbnál finomabb ételeket, amikor teljesen ránk van bízva, hogy azt választhatunk, ami szemünk-szánk ingere, és csak a gyomrunk befogadóképessége szab az étkezésünknek határt.

Nyaralási helyszín kiválasztása

Általában a nyaralás az, amikor sokan úgy gondolják, megengedhetik maguknak a luxus lakomákat, ahol úgy étkezhetnek, ahogy máskor nem szoktak. Ha netán kivételesen a gasztronómia áll az első helyen a nyaralási helyszín szűrési szempontjainál is, akkor meleg szívvel ajánljuk a Hotel OTP Birkenhof**** kulináris kínálatát. Ez az a szálloda, ahol a gasztronómia mellett minden más szolgáltatás is tökéletes.

Ugyanis speciális szolgáltatásokkal várja vendégeit az alpesi szálloda. A gasztronómiai csodái mellett családias hangulatban, magyaros vendégszeretettel, számtalan beltéri és kültéri programlehetőséggel kedveskednek a hozzájuk betérőknek.

Ha finomakat, helyit és egyedit szeretnénk kóstolni

A Hotel OTP Birkenhof**** konyhája egy igazi különlegesség. A szakácsok magyar és nemzetközi ételeket készítenek, emellett bővelkednek a helyi specialitások kínálatában is. A szálloda Karintiában található, és a szálloda elnyerte a Karintiai Minőségi Pecsétet, amely egy magas rangú kitüntetés. Ennek birtokában felszolgálnak a reggelinél helyi termékeket, valamint szerveznek karintiai esteket, amikor kifejezetten a helyre jellemző fogásokat kóstolhatnak meg az ide érkező vendégek.

Minden csütörtökön gyertyafényes vacsora várja a vendégeket, délutánonként kávé és sütemény. Házi készítésű szörpök, lekvárok, desszertek is elérhetők igény szerint. A hotel italválasztéka is rendkívül egyedi. A nemes konyakokat, ízletes borokat, koktélokat szivarok kínálatával egészítik ki.

Ahol a valamilyen ételproblémával küszködők sem maradnak éhesek

Sajnos hazánkról is elmondható, hogy napjainkban egyre többen szenvednek valamilyen allergiában, ételintoleranciában. Előfordul, hogy egy közös családi vagy baráti nyaralást azért kell átszervezni, mert az egyik résztvevő nem tudja enni a szállóban rendelkezésre álló menüsort.

Szerencsére a szállodák, vendéglátóhelyek mindenütt próbálnak igazodni ehhez több-kevesebb sikerrel, és egyre több helyen kínálnak speciális étrendeket. Így van ez a Hotel OTP Birkenhof**** esetében is, ahol szinte személyre szabott fogásokat is lebeszélhetünk a szakácsokkal. Érdemes ezt előre jelezni, hogy a személyzet fel tudjon készülni a speciális étrend elkészítésére. Aki allergiás valamelyik összetevőre, annak sem kell félnie, ugyanolyan pazar lakomában lesz része, mint a mindenevő útitársaink. Ha kérdése maradt még a mentes étrenddel kapcsolatban, keresse a hotel munkatársait.

Legnépszerűbb
Fehérvári hasznos infók
Hasonló cikkek